14. listopadu 2019 • 14:30

Besiktas kouká po Krmenčíkovi, píší v Turecku. Ale nemají na něj, ví znalec

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Michaela Krmenčíka v dnešním kvalifikačním utkání proti Kosovu budou v Plzni osobně sledovat zástupci Besiktase Istanbul, uvádí na svém webu turecká CNN. Přestup nejlepšího střelce Viktorie do osmého celku Süper Lig však podle informací iSport.cz příliš reálný není. Především z finančních důvodů.



Spojení Michael Krmenčík -Besiktas je posledních 24 hodin na tureckých webech poměrně živé téma. O tom, že plzeňskou hvězdu si dnes na vlastní oči v kvalifikačním zápase proti Kosovu prohlédnou skauti jednoho z největších tureckých klubů, píše i tamní verze CNN, která má přece jen větší váhu než některé obskurní servery.

„Besiktas Krmenčíka sleduje, je na jeho seznamu vytipovaných posil,“ potvrzuje redakci iSport.cz nejmenovaný znalec tureckého prostředí. „Ale téměř určitě ho nebude schopen zaplatit,“ dodává jedním dechem.

Vedení Viktorie si momentálně Krmenčíka cení podle informací iSport.cz na 5 milionů eur (130 milionů korun), tedy přibližně na částku, za kterou v létě prodalo Patrika Hrošovského do belgického Genku.

Besiktas má přitom podle dostupných informací v současnosti poměrně vážné finanční problémy a údajně dluží hráčům na výplatách, takže složit takové odstupné není v jeho moci. Plzeň by navíc určitě neslyšela na žádný splátkový kalendář, chtěla by celou sumu inkasovat najednou.

Šestadvacetiletý Krmenčík se nicméně po těžkém zranění kolena dostává zpět do formy, na podzim zaznamenal už třináct gólů (8 ve FORTUNA:LIZE, 2 v Evropské lize a 3 v MOL Cupu), takže se dá očekávat, že s blížícím se přestupním termínem kolem něj bude ještě pořádně rušno.

Plzeň - Liberec: Krmenčík využil skvělé Hlouškovy nabídky a Viktoria vede už 3:1!
Video se připravuje ...

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud