26. ledna 2020 • 15:52

Hušbauer bude mít českého parťáka. Petrák vidí v Drážďanech šanci

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Ondřej Petrák odešel z Norimberku do jiného druholigového německého klubu Drážďan na půlroční hostování s opcí. V posledním týmu tabulky se sejde s krajanem a dalším záložníkem Josefem Hušbauerem, kterého si Drážďany vypůjčily z pražské Slavie.



Bývalý reprezentant do 21 let Petrák do Norimberku přestoupil v lednu 2014 rovněž ze Slavie. Za bavorské mužstvo odehrál 135 soutěžních zápasů, vstřelil tři góly a přidal čtyři asistence.

Sedmadvacetiletý defenzivní středopolař, jenž může hrát i stopera, ale na podzim zcela vypadl ze sestavy Norimberku a zasáhl jen do tří utkání.

„V Dynamu Drážďany vidím šanci se opět dostat na hřiště. Odpovědní lidé mě po intenzivních diskusích přesvědčili, že změna je pro mě tím správným krokem. Do boje o záchranu půjdu s velkou motivací a udělám všechno pro to, abych pomohl k udržení druhé bundesligy,“ uvedl Petrák pro web Drážďan.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud