30. ledna 2020 • 07:40

Ligu opouští další hvězda. Plzeň přece jen uvolní Krmenčíka do Brugg

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po první Slavii zřejmě přijde o svou největší hvězdu i druhá Plzeň. Útočník Michael Krmenčík dostal totiž včera svolení k jednání o přestupu do FC Bruggy. „Byl uvolněn na zdravotní testy,“ řekl redakci iSport.cz zdroj blízký vedení klubu s tím, že český reprezentant letí do Belgie dnes. Informaci už oficiálně potvrdil i západočeský klub.



V tomto přestupovém okně o Michaela Krmenčíka projevilo zájem více klubů, italský CFC Janov dokonce poslal oficiální nabídku na pět milionů eur (asi 130 milonů korun). Jenže vedení Plzně ji odmítlo s tím, že chce o milion eur víc. Belgické Bruggy podle všeho tento požadavek vyslyšely, jinak by šéfové Viktorie Krmenčíka na testy nepustili.

„Klub FC Viktoria Plzeň obdržel v uplynulých hodinách velmi zajímavou a seriózní nabídku na hráče Michaela Krmenčíka. Na tomto základě se vedení klubu rozhodlo dát hráči zelenou ve vyjednávání o přestupu. Michael Krmenčík tedy dnes v ranních hodinách opustil týmové soustředění ve španělské Esteponě a odletěl na zdravotní prohlídku do belgického klubu Club Bruggy. Pokud vše dobře dopadne a dojde k dohodě mezi oběma kluby, přestoupí Michael právě do tohoto týmu. O dalším vývoji budeme informovat,“ uvedl tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík v prohlášení.

Paradoxní je, že se opakuje situace z loňského ledna, také tehdy totiž Krmenčík dostal svolení ke zdravotním testům v Bruggách, jenže kluby se nakonec na přestupu nedohodly.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud