Jan Vacek
30. ledna 2020 • 09:55

Sparta blízko první posile! Souček stojí 15 milionů, na jaře zůstane v Opavě

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zimní posila pro Spartu je podle všeho na cestě. Jak informoval server iSport.cz už v polovině ledna, Letenští si v Opavě vyhlédli talentovaného záložníka Filipa Součka. V posledních dnech se jednání o přestupu výrazně posunula, zbývá doladit poslední náležitosti. Pražané za devatenáctiletého mladíka zaplatí zhruba 15 milionů korun, Souček zůstane pro jaro v Opavě formou hostování.



Nezvyklé ticho panuje během probíhajícího přestupového období kolem Sparty. Největší tuzemský klub dosud nepředstavil jedinou zimní posilu, to by se ovšem mohlo v nejbližších dnech změnit.

Podle informací portálu iSport.cz jsou Pražané blízko dotažení transferu mladého záložníka Filipa Součka z Opavy. „Aktuálně se dotahují poslední smluvní náležitosti,“ potvrdil zdroj obeznámený s průběhem námluv.

Jakmile se doladí transferová smlouva mezi oběma kluby, podstoupí Souček zdravotní prohlídku a přestup bude zkompletován. Za perspektivního mladíka by měli Letenští zaplatit zhruba 15 milionů korun.

Okamžitou posilou ovšem Souček nebude, jarní část sezony ještě stráví na hostování v Opavě. Ve slezském klubu by měl mít zajištěný velký herní prostor, ve Spartě by musel čelit ohromné konkurenci.

Trenér Václav Jílek má totiž momentálně do středu pole k dispozici Michala Sáčka, Ladislava Krejčího, Guélora Kangu, Michala Trávníka, Bořka Dočkala, Georgese Mandjecka či Jana Fortelného.

Souček v dosavadním průběhu ročníku naskočil do třinácti zápasů, další dva starty přidal v MOL Cupu. Na hřišti strávil dohromady 767 minut.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

SFC Opava Vše o klubu ZDE

Jílek: Prioritou zůstává stoper. Dočkal ukázal rozdílové věci
Video se připravuje ...

Dočkal po návratu: Malý zázrak, vyhráno ještě ale nemám
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Sparta - Ústí nad Labem 1:0. Po přestávce rozhodl Sáček
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud