9. února 2020 • 13:40

Nečekaný zvrat?! Sparta ho odmítla, Tijani teď míří na hostování do Slavie

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už byl jednou nohou na Letné, Sparta ho však kvůli problémům s předním zkříženým vazem v koleni nakonec nepřivedla. Ovšem Mohamed Tijani, stoper druholigové Jihlavy, smutnit nemusí. Podle všeho totiž míří do Slavie! Informoval o tom obvykle velmi přesný instagramový účet Slaviabackstage, který je spojován přímo s nejužším vedením ligového lídra. Tijani má do Edenu přijít na hostování s nepovinnou opcí, což potvrzují i zdroje deníku Sport.



Dvaadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny ve Spartě neprošel zdravotní prohlídkou, o „chybějícím“ vazu v koleni už se toho napsalo spoustu. Ačkoliv Letenští nechtěli riskovat, Tijaniho by problém prý do budoucna nijak limitovat neměl.

„Nechali jsme si ověřit lékařské zprávy o zdravotním stavu hráče. Doktoři nám řekli, že koleno je ve stavu, kdy ho nemá omezovat,“ uvedl před pár dny pro deník Sport jihlavský ředitel Jan Staněk.

A klub na afrického obránce dál registroval zájemce z předních ligových celků. Celá přestupová sága ale patrně nakonec skončí hodně pikantně.

Mohamed Tijani v souboji s Liborem Kozákem
Mohamed Tijani v souboji s Liborem Kozákem

Pokud se potvrdí zprávy Slaviabackstage, Tijani posílí Slavii. Byť ani v Edenu zřejmě nechtějí jít do úplného rizika – proto zatím „jen“ hostování s nepovinnou opcí.

Jindřichovi Trpišovskému se stoper každopádně hodí, pro start jara totiž nebude mít k dispozici zraněného Ladislava Takácse. „Odhad absence činí dva týdny,“ podotkl trenér Slavie pro klubový web.

Tijani by tak ve středu obrany nabídl další alternativu vedle Ondřeje Kúdely, Michala Frydrycha a mladého Davida Zimy, čerstvé posily z Olomouce. V přípravě si tenhle post vyzkoušeli i Jan Bořil nebo Jaroslav Zelený. David Hovorka se stále zotavuje z vážného zranění kolene.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud