Štěpán Filípek
3. července 2020 • 11:01

Necid může zůstat v Nizozemsku. S novým klubem už proběhla jednání

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový útočník Tomáš Necid se může v létě přesunout na další štaci. O kanonýra, který naposledy nastupoval za Den Haag, projevil podle nizozemských médií zájem klub Twente Enschede. A nejde jen o spekulaci. „Proběhlo první kolo jednání,“ uvedl na dotaz serveru iSport.cz hráčův agent Jiří Müller.



Nejprve PEC Zwolle, kde hostoval z CSKA Moskva. Pak ADO Den Haag. Tyhle destinace pomohly Necidovi při jeho kariérních restartech. V dresu Den Haagu nastoupil v sezoně 2019/20 do 21 zápasů, ve kterých vstřelil šest gólů a přidal jednu asistenci. Takže do třetice všeho nizozemského? Vypadá to tak.

Třicetiletý útočník je volným hráčem a Twente Enschede už se ozvalo. Müller se kvůli tomu vydal do Amsterdamu. „Na letišti proběhlo první kolo jednání. Uvidíme, kam to povede dál,“ řekl. „V Nizozemsku začíná liga až v půlce září, takže máme čas,“ připomněl dopady koronaviru na termínovou listinu Eredivisie. Ta byla předčasně ukončena. Den Haag figuroval na předposlední, 17. příčce tabulky, Twente bylo o tři místa výš.

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud