Jan Podroužek
22. července 2020 • 05:00

Brzy až do světové špičky?! Souček zaujal i kapitána, giganti ho sledují

Vstoupit do diskuse
38
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačilo mu necelých šest měsíců, aby se z něj stal: hrdina, který pomohl West Hamu k záchraně. Jedna z nejvýraznějších postav týmu. A hráč, jehož už obdivně pozorují i ohromné kolosy Premier League. Potvrzením půlmiliardové opce, ke kterému má dojít oficiálně příští pondělí, to nejspíš nekončí. Teď se držte. Famózního Tomáše Součka prý sleduje třeba Manchester United, mluví se i o Arsenalu a Tottenhamu...



Už viditelně klidnější se uvelebil a začal odpovídat na otázky před zápasem Manchester United–West Ham. Záchranu už tou dobou, v úterý v poledne, prostě cítil trenér „kladivářů“ David Moyes v kostech.

„Kdyby nebylo Toma, nejsem si jistý, jestli bychom zůstali klubem Premier League. Opravdu rozkvetl,“ vypálil skotský kouč.

„Zapadnout tak rychle není nikdy snadné. Tomáš nám rozhodně pomohl,“ pochválil slávistického odchovance znovu.

Jedenáct ligových zápasů, čtyři góly, z toho jeden bohužel neuznaný, takže tři. I tak skvělé číslo pro nováčka v anglické lize. Pro „kluka z Havl Brodu“, abychom příběh vysokého záložníka ještě o něco vyšroubovali.

iSport Premium nyní pro nové předplatitele jen za 1 Kč za první měsíc + zdarma vstup do saunového světa>>>

Souček se stal během pár měsíců jedním z nejdůležitějších hráčů týmu. Kromě toho, že dává góly, je ze hřiště taky patrné, že se pomalu tlačí i do pozice jednoho z lídrů. Svoje spoluhráče poplácává, když se jim něco povede, nebo jim ukazuje, kam si mají stoupnout. Jako to dělával ještě nedávno ve Slavii.

Na Ostrovech se mezi britskými novináři traduje, že si

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
38

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud