24. srpna 2020 • 16:46

Sedmý slávista hostuje v Liberci! Bude to rozumnější, řekl Beran

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Michal Beran stráví sezonu na hostování v Liberci, odkud po konci minulého ročníku přestoupil do mistrovské Slavie. Pražané o tom informovali na svém webu. Beran je sedmým fotbalistou, který z Edenu zamířil na hostování do Slovanu.



Dvacetiletý talent absolvoval se Slavií letní přípravu a nastoupil i do obou přípravných zápasů. „Příprava mi dala hrozně moc. Nikdy jsem těžší přípravu nezažil. Snažil jsem se nasát novou atmosféru a kluci mi moc pomohli. Doufám, že se mnou byli všichni spokojení a jednou Slavii pomůžu,“ citoval web Pražanů Berana.

Do Slovanu se vrací kvůli zápasovému vytížení. „Domluvil jsem se dohromady s trenéry, že to ještě teď bude rozumnější kvůli velké konkurenci v záložních řadách týmu. V Liberci budu hrát kvalitní zápasy a doufám, že až se vrátím, budu na Slavii připravený a budu jí mít co dát,“ uvedl Beran, který si dosud připsal 12 ligových startů a jeden gól.

Kromě něj přestoupili před sezonou z Liberce do Slavie také Ondřej Karafiát, Jan Kuchta a Tomáš Malinský. Opačným směrem zamířili na hostování Jakub Jugas, Jan Matoušek, Júsuf Hilál, Jakub Hromada, Mohamed Tijani a Daniel Kosek.

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík dnes na Twitteru oznámil, že klub umožní hráčům na hostování, aby ve vzájemných zápasech proti červenobílým mohli nastoupit. Více čtěte ZDE>>>

V lize na konci minulé sezony několikrát nastala situace, že tým nesměl kvůli dohodě s jiným klubem nasadit i několik hráčů a nastoupil velmi oslaben. Stabilní členy základní sestavy nemohly využít například Liberec a Jablonec právě proti pražské Slavii. Severočeské kluby si musely vypomoci i nezkušenými mladíky a proti ligovému mistrovi měly jen malou šanci na bodový zisk.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud