2. září 2020 • 13:12

Suárez s Ronaldem v Juventusu! Střelec Barcelony se nabídl Nedvědovi

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen tématem Messi žije Barcelona. Kromě jednoho z nejlepších fotbalistů historie opouští Camp Nou třeba Arturo Vidal, nebo Messiho parťák z útoku Luis Suárez. Nejspíš si ale brzy zahraje s jinou ikonou, Cristianem Ronaldem. Podle zpráv z Itálie už si plácl s Juventusem, k čemuž přispěla i jednání s Pavlem Nedvědem.



Suárezovi oznámil nový trenér Barcelony, že s ním v plánech pro novou éru Blaugranas nepočítá. O tom, že je 33letý Uruguayec jedničkou na seznamu posil Juventusu informoval server Goal.com, souhlas a další detaily přidala ve středu dopoledne italská média.

Turínský celek také vstupuje do nové éry, s bývalým záložníkem Andreou Pirlem na lavičce, a hodlá rozvázat smlouvu s útočníkem Gonzalem Higuaínem. Suárez má být náhradou za něj poté, co Juventusu nevyšly námluvy s AS Řím ohledně transferu jiného zkušeného snajpra, Edina Džeka.

Italské deníky Gazzetta dello Sport a Corriere dello Sport se shodují, že uruguayský kanonýr už je se „starou dámou“ dohodnutý na smlouvě. Podle jejich informací se Suárez „nabídl“ klubovému viceprezidentovi Pavlu Nedvědovi a následně po telefonu hovořil i s novým trenérem Pirlem.

Celá jednání mohou nabrat rychlý spád poté, co Barcelona ukončí útočníkův kontrakt, za což mu má zaplatit odškodné ve výši téměř 650 milionů korun. Suárez má Juventus upřednostnit před návratem do Ajaxu Amsterdam či zájmem Interu Miami, klubu spoluvlastněného Davidem Beckhamem. Přesvědčila ho totiž idea, kterou mu představil Andrea Pirlo: „Budeš jedinečný v tom, že si zahraješ jak po boku Messiho, tak Ronalda.“

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud