18. prosince 2020 • 17:40

Fanoušci řeší Součka a Bayern: Kdyby odešel, byl by to špatný vtip

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro fanoušky West Hamu se stal rychle klenotem, který si velmi oblíbili. A také by ho neradi ztratili. Fanoušci West Hamu vyhlížejí začátek přestupového období v Anglii s obavami, jestli se podaří udržet Tomáše Součka. Sledovaný fanouškovský web Hammers News detailně rozebírá vyjádření českého reprezentanta ohledně zájmu Bayernu Mnichov. U autora článku nevyvolává příliš klidu.



Zvěsti o tom, že tým posledního vítěze Ligy mistrů sleduje Součka, způsobily oprávněnou pozornost. Český záložník, který si připsal góly při nedávných zápasech proti Leedsu (2:1) a Manchesteru United (1:3) a má velký podíl na tom, že West Hamu patří po 13. kole velmi solidní osmé místo v Premier League, se stal žhavým fotbalovým zbožím.

Nelze se proto divit, že se kromě výkonů na hřišti rozebírá také každý Součkův výrok. V Londýně mělo odezvu jeho vyjádření o zájmu Bayernu pro pořad Dohráno na ČT sport.

„Hodně lidí se mě na to ptá, ale mám s manažerem Pavlem Paskou dohodu, že dokud nic není na stole, nechceme se o tom bavit. Takhle jsem to měl i ve Slavii. Přestupoval jsem tři roky, ale zůstal jsem v klidu. Teď jsem ve West Hamu a jsem taky v klidu, dává mi to sílu do zápasů, Hezky se to čte a poslouchá, dává mi to sílu, ale já zatím takové nabídky neřeším.“

Server Hammers News považuje za varující, že použil slovo „zatím“.

„Buďme upřímní, Souček není zdaleka přesvědčivý. ´Zatím´ je klíčové slovo. Nevyloučil tím možnost, že West Ham v budoucnu opustí. Je absolutně rozhodující Součka udržet. Kladiváři mu musí zaplatit cokoliv, aby zůstal v Londýně. Z 25letého fotbalisty je rozdílový hráč a ztratit ho tak krátce poté, co ho West Ham získal, by znamenalo špatný vtip,“ připomínají, že Souček přišel ze Slavie teprve na konci ledna a jeho hostování se v trvalý přestup změnil v létě.

Uklidnění pro fanoušky může přinést prognóza listu Daily Mail, který rozebírá strategie v přestupovém období u všech týmů v anglické lize. V kolonce „Kdo by mohl odejít“ je prázdno, deník naopak předvídá, že londýnský klub bude v lednu shánět útočníka a stopera.

West Ham United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
18

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud