Michal Kvasnica
Premium
5. ledna 2021 • 04:55

V Baníku bude rušno. Otazníky kolem Stronatiho, řeší se posila do obrany

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatím byl na Bazalech klídek, změny v kádru minimální: dva očekávané odchody (Milan Lalkovič, Milan Jirásek) a test gambijského beka Muhammeda Sanneha, jenž naposledy působil v Estonsku. Jinak nic. Až následující dny budou v Ostravě podle informací iSport Premium velmi rušné. Opět se řeší zájem maďarského Puskáse o Patrizia Stronatiho a nově taky příchod zahraniční posily do defenzivy, která už českou ligu zná. Finanční detaily obou případů najdete v zamčené části článku.



Třiadvacet hráčů a tři brankáře přivítal v pondělí Luboš Kozel na startu kratičké přípravy. Chyběl Milan Lalkovič, jemuž skončila smlouva a jedná s polskými kluby, i Milan Jirásek, jenž finalizuje svůj přestup do Mladé Boleslavi. Novou tváří byl naopak dvacetiletý gambijský bek Muhammed Sanneh, který do Ostravy zamířil na testy z estonského Paide. Ve středu proti Prostějovu může mladý Afričan šéfy přesvědčit, že doporučení datového skautingu nebylo liché.

„I když letos v zimě není v podstatě žádný čas na zapracování případných posil do sestavy, snažíme se, aby aspoň jeden hráč přišel. Posílit bychom chtěli kraj hřiště,“ přiznal trenér, byť ještě před Vánoci slovo „posílení“ vůbec zmiňovat nechtěl. „Stále se řeší jeden možný odchod a zároveň se snažíme taky o nějaký příchod. Podíváme se na Sanneha a uvidíme, jak dopadnou i ty ostatní věci.“

O záložníkovi Tomáši Smejkalovi (22), který nakonec přestoupil z druholigové Jihlavy do Jablonce, nebyl Baník stoprocentně přesvědčený, aby za něj vynaložil pět milionů. Svůj zájem tedy obrátil do

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud