31. května 2021 • 10:20

Kováč se v Opavě dohodl na odchodu: Další práce mi nedávala smysl

Autor: ČTK, iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Radoslav Kováč skončil u fotbalistů Opavy, kteří sestoupili z první ligy. Přestože měl jednačtyřicetiletý kouč v klubu platný kontrakt ještě na další dva roky, dohodl se po nevydařené sezoně na předčasném ukončení spolupráce. Slezský tým, který skončil v uplynulém ročníku poslední, to uvedl na svém webu. Jméno nového trenéra oznámí v příštích dnech.áce.



„Děkuji Opavě za šanci, kterou mi dala. Přišel jsem tady něco budovat, proto jsem podepsal smlouvu na tři roky. Bohužel hodně se toho v klubu změnilo a mně další práce v SFC nedává smysl. Proto jsem vedení klubu požádal o rozvázaní smlouvy,“ uvedl pro Deník.cz Kováč, který kvůli chybějící profesionální licenci zastával při zápasech roli asistenta Aloise Skácela.

Jedním z důvodů Kováčova předčasného konce je i dřívější odvolání Pavla Zavadila z pozice sportovního manažera, s nímž měl naplánovaný další vývoj týmu včetně vytipovaných posil. Opava v uplynulém ročníku nejvyšší soutěže vyhrála jen tři zápasy a obsadila se 17 body poslední 18. místo.

„Slezský FC děkuje Radoslavu Kováčovi za odvedené služby a přeje mu hodně štěstí v další kariéře. O jeho nástupci klub v současné době jedná, rozhodnutí padne v nejbližších dnech,“ uvedl klub.

MOMENTY 34. kola: Hložek s Kuchtou králi střelců, Ljevakovič a Rezek se loučili
Video se připravuje ...

SFC Opava Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud