18. června 2021 • 16:23

Druhá posila pro Plzeň. Z Brna přichází Pachlopník, končí Řezník i Ondrášek

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
18
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Účastník Konferenční ligy začne letní přípravu se dvěma posilami. Po Jhonu Mosquerovi z Liberce Plzeň získala také Ondřeje Pachlopníka z Brna. Jedenadvacetiletý záložník přichází na hostování s opcí.



Úzké pouto mezi Plzní a Brnem se ještě upevňuje. Zbrojovka, které pomáhá majitel Viktorie Adolf Šádek coby konzultant, pouští na západ Čech jednoho ze svých nejzajímavějších hráčů.

Ondřej Pachlopník v debutové sezoně v nejvyšší soutěži zaznamenal jeden gól a dvě asistence a do Plzně přichází na hostování s opcí.

„Tento krok je pro mě obrovskou výzvou. Viktorka je špičkový tým a čekají ji i zápasy v evropských pohárech, které jsem ještě nikdy nehrál. Je nyní na mně, abych makal naplno a porval se o místo,“ říká ofenzivní fotbalista.

„Jsem velmi rád, že se podařilo dotáhnout hostování s opcí takto talentovaného hráče, jakým Ondřej Pachlopník bezesporu je. Součástí transferu je i dohoda, že bude Brno moci využít přednostně možnosti získat některé naše hráče na hostování pro nadcházející sezonu,“ upozorňuje generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Už předtím získala Viktoria kolumbijského křídelníka Jhona Mosqueru z Liberce. 

Přípravu s týmem Michala Bílka zahájí na zkoušku rovněž čtyři hráči, kteří minulou sezonu působili ve druhé lize: gólman Marián Tvrdoň z Ústí nad Labem a záložníci Adam Alexandr s Dominikem Křížem z  Vyšehradu a Moudou Ndiaye z Táborska.

Z hostování se vracejí Tomáš Chorý, Luděk Pernica, Michal Hlavatý, Marko Alvir, Dominik Janošek a Šimon Gabriel. Naopak svolení k hledání nového angažmá dostali Zdeněk Ondrášek a Radim Řezník, smlouva skončila rovněž Adamu Hlouškovi. Útočník Ondrášek má prý nabídky z Polska, kde už dříve působil, a rumunských klubů FCSB a Sepsi.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
18

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud