Jan Podroužek
14. července 2021 • 20:41

Stanciu zatím zůstává ve Slavii. Tvrdík stopnul jednání s Galatasarayem

Vstoupit do diskuse
37
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednání nebudou pokračovat dál, Nicolae Stanciu by měl podle všeho zůstat i pro příští sezonu ve Slavii. Vyplývá to z vyjádření, které předseda klubu Jaroslav Tvrdík poskytl zpravodajské relaci TV Nova. 



O rumunského záložníka má velký zájem Galatasaray Istanbul, o čemž informoval Sport během minulého týdne. Na Slavii měl zaslat první nabídku ve výši čtyř a půl milionu eur, tedy více než 110 milionů korun. Později se mluvilo i o postupém navyšování sumy ze strany tureckého zájemce.

Podle Jaroslava Tvrdíka ale k přestupu nejspíš nedojde. „Každý hráč je na prodej, ale nesmí to ohrozit sportovní cíle klubu. Obdrželi jsme od Galatasaray písemnou nabídku, ale neakceptovali ji. Nico se připravuje na novou sezonu ve Slavii,“ řekl mimo jiné Tvrdík pro TV Nova. 

Stanciu tak zahájí už svou třetí ve Slavii, na herním kempu v rakouském Aigenu se chystá na zahájení ligového ročníku i na třetí předkolo Ligy mistrů. Pouhým odmítnutím Turků to ale podle informací Sportu nekončí, hráč i jeho zástupci patrně budou po klubu požadovat navýšení současné smlouvy.

Slávista Nicolae Stanciu
Slávista Nicolae Stanciu

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
37

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud