9. listopadu 2021 • 10:54

Vodháněl definitivně končí v Ďolíčku. Extrémní talent, těší se v Rakousku

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sága Jana Vodháněla a jeho (ne)působení v Bohemians spěje k definitivnímu konci. Šikovný 24letý záložník, který sice je ve Vršovicích vázaný smlouvou, ale už skoro rok nenastupuje, bude od nového roku hrát v Rakousku, konkrétně v Admiře Mödling. Tradiční klub o tom informoval na oficiálních stránkách. 



„V Janovi jsme získali extrémně talentovaného hráče. V české lize nasbíral už spoustu zkušeností a ukázal, co umí. V poslední době nasazujeme hodně mladých, ale je důležité, abychom přivedli i zkušenější, od kterých se budou učit. Doufám, že se budou učit i od Jana,“ řekl na klubovém webu sportovní ředitel rakouského týmu Marcel Keleaer.

Vodhánělova nová smlouva začne platit na začátku roku 2022, takže technický křídelník budou moct nastoupit až do jarní části rakouské bundesligy. 

Do Rakouska sice odchází z Bohemians, za které v 54 zápasech nastřílel 5 gólů, mezi nimi i jeden vítězný proti Slavii. Všechny ale v sezoně 2019/2020, tehdy o něj byl zájem v zahraničí - konkrétně v americké MLS.

HLÁŠKY KOLA: Ofsajdový „blbec“ Krmelec, sudí na prd i slovo do vlastních řad
Video se připravuje ...

Bohemians ale nabídku odmítli a v další kariéře ho zabrzdilo i zranění a po zdlouhavém návratu do zelenobílé sestavy prohlásil, že nemá důvěru ve vedení klubu a byl vyřazen z prvního týmu. Smlouva ve Vršovicích mu končí ke konci kalendářního roku, do Rakouska tedy odejde bez náhrady. 

FC Admira Wacker Mödling navazuje na tradici slavné Admiry Vídeň, na konci minulého tisíciletí se přestěhoval do nedalekého Mödlingu. Po 14. kolech rakouské soutěže je Admira devátá s dvoubodovým odstupem na vídeňskou dvojici Rapid, Austria. 

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud