Jan Vacek
18. prosince 2021 • 05:00

Messi, Neymar... a od léta i Schick! S PSG už proběhl kontakt. Co cena?

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na levém křídle Neymar, na pravém Lionel Messi. A mezi nimi… Patrik Schick! Ne, to není simulace nějaké počítačové hry, nýbrž naprosto realistická varianta pro 2022. Podle důvěryhodných zdrojů deníku Sport totiž vedení Paris St. Germain vážně zvažuje nákup bombera Leverkusenu, obě strany už jsou dokonce v kontaktu. Odhadovaná cena může být v přepočtu na koruny desetimístná.



Český fotbal měl ve své novodobé historii vyslance na těch nejslavnějších adresách. Namátkou Pavel Nedvěd v Juventusu, Patrik Berger, Vladimír Šmicer a Milan Baroš v Liverpoolu, Tomáš Rosický v Arsenalu, Petr Čech v Chelsea. Ale tohle? Tohle tu ještě nebylo.

PSG zosobňuje úplně nejvyšší kalibr. Na fotbalovém Everestu mají spolu s ním momentálně místo snad jen Manchester City, Bayern a Real. A právě tenhle gigant upíná své zraky do Vestfálska. To, co vidí, se mu musí tuze líbit.

Patrik Schick totiž v první polovině sezony řádí jako černá ruka. V dresu Leverkusenu už nasázel šestnáct bundesligových gólů, lépe je na tom v celé soutěži už pouze Robert Lewandowski (19 tref).

„Z Patrika už je komplexní útočník. Pokud jde o techniku a fyzickou vybavenost, je na nejvyšší úrovni. Navíc ještě zrychlil,“ konstatuje hráčův agent Pavel Paska ze společnosti ISM.

Skromnost, která je Čechům obecně tolik vlastní,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud