26. prosince 2021 • 21:25

Stanciu na odchodu ze Slavie? Je to žhavé, prohlásila agentka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
29
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rumunský fotbalista Nicolae Stanciu je podle své agentky na odchodu z pražské Slavie. Rumunským médiím Anamaria Prodanová řekla, že osmadvacetiletý záložník má namířeno za překvapivým angažmá mimo Evropu.



„Snažím se ten přestup dotáhnout. Uvidíme, jak to dopadne,“ řekla Prodanová s tím, že Stanciu měl blízko k odchodu z Edenu už v minulé sezoně. „Teď je to žhavé,“ dodala.

V létě se o rumunského reprezentanta intenzivně zajímal Galatasaray Istanbul. Stanciu ale nakonec ve Slavii zůstal a v aktuálním soutěžním ročníku zaznamenal v dresu ligového lídra šest branek a osm asistencí.

Do Edenu přišel předloni v létě za zhruba 100 milionů korun ze saúdskoarabského Al Ahlí. Předtím působil ve Spartě. Se Slavií získal dva české tituly a jednou domácí pohár a zahrál si s ní skupinu Ligy mistrů a čtvrtfinále Evropské ligy.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Nicolae Stanciu je nejlépe hodnoceným fotbalistou FORTUNA:LIGY po její podzimní části ve známkování deníku Sport. Kompletní statistiky ZDE>>>

 

Vstoupit do diskuse
29

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud