Premium
2. června 2022 • 10:10

Sparta jedná o Sadílkovi. Hráč chce, Slovácko vyhlíží injekci. Kolik vydělá?

Vstoupit do diskuse
9
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před dvěma týdny se spolupodílel na rozborce Sparty ve finále MOL Cupu, už brzy by mohl hájit její barvy. Vedení letenského klubu totiž podle informací iSport.cz výrazně vystupňovalo snahu o získání klíčového záložníka Slovácka Lukáše Sadílka. Během středy by se o transferu mělo jednat přímo v Praze. Vše spěje k dohodě. „Hráč má o přestup velký zájem,“ uvedl náš zdroj. O jaké částky se jedná?



Když iSport.cz zkraje května přišel poprvé s informací, že by Sparta ráda získala Lukáše Sadílka, v Uherském Hradišti z toho byl poprask. „Asi všichni víme, proč to vyšlo dva dny před pohárem,“ postěžoval si tehdy trenér Martin Svědík. „Je bezpředmětné na tohle odpovídat. Nevím, proč mám já před pohárem řešit zájem Sparty o Sadílka. Pokud je, bude se řešit potom.“

Před několika týdny Sparta sondovala situaci kolem samotného hráče. Mapovala, jak by se na případný přesun do Prahy tvářil. Tehdy tým vedl ještě Pavel Vrba. Pak situace navenek trochu usnula, protože po třesku na lavičce sportovní ředitel Tomáš Rosický vrhnul veškeré síly do hledání nového kouče.

Petržela vs. Sadílek. Kdo je na Slovácku průserář a kdo miláček trenéra?
Video se připravuje ...

Toho už rudí v osobě Briana Priskeho mají, proto opět zintenzivňují zájem o Sadílka. Ještě během středy by se mělo v Praze uskutečnit jednání, které by mohlo celou ságou výrazně pohnout. O šestadvacetiletého středopolaře údajně usiluje rovněž jeden klub z Rakouska, zatímco zájem polského mistra Lechu Poznaň prý vyšuměl.

„To bylo spíš

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud