Jan Podroužek
5. června 2022 • 16:13

Pozor, Benfiko! O Baha se hlásí kluby z Premier League i bundesligy

Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní přestup Alexandera Baha by nakonec nemusel vést do Benfiky Lisabon! Zahraniční zdroje z Dánska a Anglie spekulují, že se v posledních dnech ozvali další dva zájemci, kteří jsou rovněž schopni splnit požadavky Slavie. Podle zdrojů deníku Sportu a iSport.cz by mělo jít o bundesligový Hoffenheim a Brentford z Premier League, jenž o dánského beka stál už v zimě.



Cena zhruba osm milionů eur (téměř 198 milionů korun) plus k tomu ještě další bonusy, to je bezmála čtvrt miliarda v českých korunách. Na takových podmínkách má být domluvená Slavia s lisabonskou Benfikou a Alexander Bah se má stát brzy jejím hráčem. Jenže k podpisu ještě nedošlo.

Takže pořád zůstává prostor pro spekulace. A ty se kolem Baha v posledních dnech hromadí. Dánská média dokonce svého reprezentanta označují za doslova „extrémně sledovaného a žádaného“ a píší až o deseti zájemcích s tím, že hráčův zástupce a vedení Slavie má se všemi komunikovat proto, aby padlo co nejlepší rozhodnutí.

K němu by mělo dojít v nejbližších dnech. Nemusí to ale být nutně Benfica, byť ta je asi pořád na nejlepší cestě Baha získat.

Všechny góly Slavie za minulou sezonu: Plavšičova paráda i Krmenčíkovy emoce
Video se připravuje ...

Blízko dorovnání stanovených podmínek mají být minimálně další dva kluby, jeden z Premier League a druhý z bundesligy. Podle zdrojů Sportu vedou stopy do anglického Brentfordu, což má celkem logiku, protože tento klub o Baha stál už v minulém přestupním období v zimě. Slavia ale tehdy jeho nízkou nabídku odmítla s tím, že obránce ujistila, že při lepších podmínkách mu umožní přestup v létě.

Pravého beka shání i Hoffenheim, v jehož týmu působí rovněž Čech Pavel Kadeřábek . V minulých dnech se objevovaly spekulace, že by bundesligový klub uvažoval o Eduardu Santosovi, o němž jedná s Karvinou už právě Slavia. Je ale pravděpodobnější, že by svůj zájem mohl stočit spíš na Baha.

V momentě, kdy by tyto kluby uspokojily nároky „sešívaných“, je celé rozhodnutí na samotném hráči. Podle všeho bude mít dobrý výběr.

ZMĚNY V KÁDRU SLAVIE

PŘÍCHODY

David Douděra (23), záložníK, Mladá Boleslav. 13 milionů korun
Václav Jurečka (27), útočník, Slovácko. volný hráč

V JEDNÁNÍ

Eduardo Santos (24), obránce, Karviná
Ewerton (25), záložník, Mladá Boleslav

ODCHODY

Petar Musa (24), útočník, Boavista, Benfica.103 milionů korun

V JEDNÁNÍ

Alexander Bah (24), obránce, Benfica, Brentford, Hoffenheim…
Michael Krmenčík (29),  útočník, Bruggy. konec hostování
Ondřej Kúdela (35), obránce, konec smlouvy

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
14

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud