20. července 2022 • 08:25

Júsuf jde za Krmenčíkem a Kúdelou. Nová výzva, těší se do Indonésie

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V indonéské lize se objeví další českým fanouškům velmi dobře známé jméno. Michaela Krmenčíka a Ondřeje Kúdelu v klubu Persija Jakarta doplní bahrajnský útočník Júsuf Hilál. Za exotickým angažmá míří poté, co mu skončila smlouva ve Slavii.



Na jeho návrat si možná tajně mysleli příznivci Bohemians, v jejichž barvách do české ligy úspěšně vlétl. Júsuf ale tuzemskou scénu po čtyřech letech opouští. Po přestupu do Slavie se v Edenu nikdy výrazněji neprosadil a víc toho nakonec odehrál na hostování v Liberci. Teď ho zase čeká jiný svět.

„Bude to nová výzva, poznám novou ligu. Možná pro mě bude snažší, že se potkám s dvěma hráči z Česka. Ondřeje Kúdelu navíc dobře znám ze Slavie, jsem rád, že si s ním znovu zahraju,“ řekl devětadvacetiletý Júsuf pro zastupující agenturu Sport Invest.

V české lize celkem zásahl do 77 zápasů, ve kterých nastřílel 12 gólů. „Persija Jakarta je velmi ambiciózní klub, čemuž nastavené podmínky jednoznačně odpovídají,“ poznamenal hráčův agent Viktor Kolář.

Karviná - Liberec: Pohroma pro domácí, v nastavení se hlavou prosadil Júsuf, 1:2!
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud