Jan Podroužek
22. července 2022 • 04:50

Talent Slavie může přepřáhnout. Je v Boleslavi, přišla ale nabídka ze Serie A

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kvůli nižšímu zápasovému vytížení nebude pokračovat ve Slavii, taky už byl odvelen na přípravu s Mladou Boleslaví, s níž je teď na soustředění v Rakousku. Hostování Daniela Samka ale ještě není potvrzené a klidně se může stát, že se jeho blízká budoucnost vyvine jinak. Do Edenu totiž dorazila konkrétní nabídka z Lecce, nováčka Serie A.



Slavia už dopředu avizovala, že Daniel Samek nebude mít místo v kádru Jindřicha Trpišovského pro nadcházející sezonu. Byť v té minulé odehrál celkem 28 soutěžních zápasů, většina z nich ale pocházela z podzimu, kdy kdekoho svým rychlým nástupem překvapil. Ovšem například v lize se ve druhé polovině ročníku objevil jen šestkrát.

Podle informací deníku Sport hledali „sešívaní“ pro svého talentovaného odchovance v první řadě hostování, kde by se rozehrál, což by se mělo dít během angažmá v Mladé Boleslavi, s níž se teď připravuje na herním kempu v Rakousku.

Mateřský klub se prý ale nebrání ani jeho úplnému odchodu, ovšem o tom se teprve bude jednat. A teď to má první pořádné obrysy. Na osmnáctiletého záložníka totiž poslalo nabídku Lecce, naposledy vítěz Serie B, takže logicky nováček příštího ročníku Serie A.

Zatím se ale zdá, že od slávistických představ to může být daleko. Vedení červenobílých mělo stanovit Samkovo minimální odstupné na částku alespoň dva miliony eur, tedy přibližně padesát milionů korun, zatímco z Itálie měla dorazit cifra o více než polovinu nižší.

Lecce dosud v létě posilovalo svůj kádr pomocí hostování a volných hráčů.

Tato trojice hráčů se nejspíš se Slavií rozloučí. Redaktor Sportu vysvětlil, proč je mezi nimi Plavšič
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud