Jan Vacek
Premium
2. srpna 2022 • 09:57

Sparta zahájila redukci kádru. Souček míří do Brna, řeší se i další odchody

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyřazení ve druhém předkole Konferenční ligy s Vikingem začíná nabírat konsekvence, Sparta odstartovala proces zužování širokého kádru. Podle informací redakce iSport.cz letenský klub opouští záložník Filip Souček, jenž sezonu stráví na hostování bez opce v Brně. V úterý už s novými spoluhráči ze Zbrojovky absolvuje první tréninkovou jednotku.



Bylo to evidentní v momentě, kdy Sparta trestuhodně nezvládla odvetu druhého předkola Konferenční ligy s norským Vikingem. Rázem se totiž octla v situaci, kdy v novém ročníku bude hrát pouze ligu a domácí pohár.

„Určitě se o složení kádru budeme s Tomášem Rosickým bavit. Transferové okno bude otevřené ještě měsíc, ale je jasné, že budeme hrát méně zápasů,“ hlásil bezprostředně po porážce 1:2 hlavní trenér Brian Priske.

Redakce iSport.cz už v závěru minulého týdnu informovala o tom, že by se hned několik hráčů mohlo rozutéct po hostování. První na řadu přišel mladý záložník Filip Souček, jenž míří do Brna. Moravský klub na reprezentanta do jednadvaceti let nemá opci, Letenští si hráče v zimě mohou stáhnout zpět.

„Kluby jsou na základních parametrech hostování domluvené, už se řeší pouze

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
11

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud