22. srpna 2022 • 16:16

Fiorentina přitlačila. Za Baráka nabízí Veroně přes 300 milionů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fiorentina zvýšila nabídku za fotbalového reprezentanta Antonína Baráka. Podle italských médií může Verona za českého záložníka získat 14 milionů eur (345 milionů korun).



Florentský klub chce, aby Barák v této sezoně v jeho dresu hostoval za dva miliony eur. Dvanáct milionů eur by pak zaplatil za jeho přestup. Barák by se tak postaral o jedenáctý nejdražší přestup v historii českého fotbalu.

Pro sedmadvacetiletého příbramského odchovance má Fiorentina nachystanou smlouvu do roku 2026 s ročním platem 1,5 milionu eur. Tradiční klub chce podle médií Baráka získat bez ohledu na to, jak dopadne v boji o účast ve skupině Evropské konferenční ligy. V prvním utkání 4. předkola doma „Fialky“ zvítězily nad Twente Enschede 2:1.

Barák chyběl v nominaci na nedělní utkání Verony v druhém kole italské ligy v Boloni (1:1) . V předchozích zápasech se dostal na hřiště jako náhradník. Podle nového kouče Hellasu Gabrielea Cioffiho to bylo tím, že měl český hráč v přípravě zdravotní potíže a teprve se dostává do formy.

V italské lize působí Barák od roku 2017, kdy přestoupil ze Slavie do Udine. V dresu Verony zahájil třetí sezonu a patří k tahounům týmu. V minulém ročníku dal 11 gólů.

Mundial: Zájem klubů je příjemný, říká Barák. Z českého fotbalu mám špatný pocit
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud