Premium
30. srpna 2022 • 05:00

Sága kolem Vlkanovy jde do finále. Plzeň jedná s Hradcem, číhá i Sparta

Vstoupit do diskuse
12
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Story hýbající fotbalovým zákulisím by v nejbližších dnech, spíše hodinách, mohla napsat poslední kapitolu a Adam Vlkanova by se mohl dočkat vytouženého přesunu na atraktivní adresu. Jak informoval deník Sport a web iSport.cz, v pondělí se v pozdně odpoledních hodinách uskutečnila schůzka mezi majitelem Plzně Adolfem Šádkem a šéfem Hradce Králové Richardem Juklem. V případě, že by se obě strany nedomluvily na podmínkách transferu, může se do celé věci vložit nečekaný zájemce. Sparta totiž před víkendem sondovala na východě Čech terén.



Je to souboj zkušených funkcionářů. Protřelých manažerů. Adolf Šádek je v Plzni od roku 2008, kdy přišel ze Sokolova. Richard Jukl má kariéru v Hradci ještě delší. V klubu je v klíčové strategické pozici už osmnáct let. Šíbři se společně potkali při jednáních už před jedenácti lety, kdy z Hradce do Plzně odcházel (byť pouze na hostování) Václav Pilař.

Dnes obě strany licitují o typologicky podobném hráči – Adamu Vlkanovovi. Jde také o levé křídlo, rychlíka se šikovnýma nohama se specifickým myšlením a inovativním přístupem v řešení předfinální fáze.

Problém, a to pro Hradec, je ve výchozí pozici. Jestliže po Pilařovi tehdy Plzeň

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
12

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud