12. prosince 2022 • 11:50

BUM! Málek dostal při vysílání pukem do hlavy, Koreis psal o helmách

Autor: cze
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla šlupka! Někdejší brankář a nyní televizní expert stanice O2 TV Sport Roman Málek zažil velmi nepříjemnou konfrontaci s pukem. Během vysílání ho kotouč zasáhl přímo do hlavy. Stalo se tak před pátečním extraligovým zápasem 27. kola mezi Mladou Boleslaví a Spartou. Poraněný Málek utekl ze záběru rovnou na ošetřovnu, později zamířil dokonce do nemocnice. „Nyní už je v domácím léčení,“ uvedl tiskový mluvčí David Solnař. 



V průběhu brankářské kariéry čelil tisícovkám střel. Ránu, kterou schytal při pátečním rozbruslení, však mistr ligy z roku 2003 rozhodně nečekal. Jeden ze sparťanských hráčů vyhodil kotouč přes mantinel, ten pak obloukem doletěl až k Málkovi. Hodně tvrdý direkt.

„Našeho experta právě ošetřuje mladoboleslavský lékař po zásahu do hlavy přímo tady ve studiu,“ oznámil divákům moderátor Jan Velart, sám šokovaný z toho, co právě viděl. Ve zbytku vysílání ho doprovázel kolega Tomáš Zetek.

Inkriminovanou chvíli později pro iSport.cz blíže popsal tiskový mluvčí stanice David Solnař. „Roman byl po nešťastném zásahu pukem odvezen do mladoboleslavské nemocnice, kde podstoupil nezbytné vyšetření. Byl to velmi smolný okamžik, puk se pravděpodobně odrazil od hrany mantinelu při předzápasovém rozbruslení. Nyní je Roman v domácím léčení, přejeme mu brzké uzdravení,“ sdělil Solnař.

Hrůznou událost poprvé veřejnosti ukázal až odborník O2 TV Sport Jakub Koreis na svém Twitteru. „Málič by měl bejt v pohodě,“ napsal. „Ale tohle musela bejt strašná rána. Snad nebudeme muset nosit helmy.“  

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud