Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Bráchu »mlátičku« zmákli, už jsou na další metě: Neuvirth s láskou Gudasovou v kalendáři!

Autor: mik

Oba mají práce až nad hlavu, přesto si našli v létě čas, aby pomohli tuze dobré věci. Hokejista Michal Neuvirth (28) a zpěvačka Karolina Gudasová (24) relaxovali na Sardinii, zařizovali byt, a ještě nafotili kalendář! 

Právě muzikálová hvězda Karolina je spolu se svým bratrem a hokejistou Radko Gudasem patronkou charitativního kalendáře Sdružení pro komplexní péči při dětské mozkové obrně. A do projektu přibrala i svou lásku Michala.

„Vím, že každej nemá takové štěstí, aby mohl být vrcholový sportovec, nebo aby vůbec byl zdravej. Takže vždycky rád pomůžu,“ popsal pro Blesk »Letec« z NHL Neuvirth, proč spolu s dalšími známými osobnostmi na dobročinný projekt kývl.

Oba zamilovaní »andělé« ale také řešili svou budoucnost »na dvou kontinentech«. V Čechách si už společné bydlení zařídili, jenže dlouho v něm nepobyli. „Teď jsme třeba byli na Sardinii. A pak? Skoro každý měsíc a půl budu lítat do Ameriky za Michalem, dokonce téměř na celý leden. Takže nám to úplně vychází a vyhovuje. Já mám čas na svoji práci a on na svou,“ popsala Gudasová, jak vše bude fungovat.

A spolu pochopitelně budou bydlet i za mořem ve Philadelphii. „My jsme se na dovolení ani neptali. Brácha to schválil úplně na začátku a od té doby jsme spolu a spokojení,“ dodala se smíchem krásná brunetka.

Neuvirth se svojí láskou Karolinou nafotili kalendář.
Neuvirth se svojí láskou Karolinou nafotili kalendář.