Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Novinky o Schumacherovi: Přítelkyně rodiny popsala, jak komunikuje!

Autor: ptr

Sága plná zvratů a útržkovitých informací pokračuje. Tentokrát si pustila pusu na špacír bývalá manželka Flavia Briatoreho Elisabetta Gregoraciová (40). Německý legendární pilot Michael Schumacher (51) nemůže mluvit, ale údajně komunikuje se svým okolím za pomoci očí.

Modelka a televizní hvězda v italské verzi reality show »Big Brother« ještě prozradila: „Přestěhovali se do Španělska a jeho žena v tom domě zřídila nemocnici. Navštívit ho mohou pouze tři lidé a já vím, kdo to je.“

Nyní je tedy zřejmě v péči své rodiny a lékařů v luxusní vile na Mallorce. Honosné sídlo koupila manželka sedminásobného mistra světa od prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze za zhruba 806 milionů Korun. Nemovitost se nachází na jihozápadě ostrova a Corinna ji odkoupila v roce 2017. Poté ji nechala upravit pro potřeby svého milovaného muže. Vila leží na pozemku o rozloze 15 000 metrů čtverečních a může se pochlubit dvěma bazény, heliportem, posilovnou a velkou zahradou lemovanou palmami.

Michael Schumacher  utrpěl v roce 2013 téměř smrtelné zranění mozku po nehodě při lyžování ve francouzských Alpách. Následně mu bylo v nemocnici v Grenoblu lékařsky vyvoláno kóma a byl převezen k další rehabilitaci do Fakultní nemocnice ve švýcarském Lausanne. V září 2014 byl znovu přesunut, tentokrát do rodinného domu na břehu Ženevského jezera, kde byl nepřetržitě ošetřován lékaři. Od té doby byl »Schumiho« zdravotní stav většinou zahalen tajemstvím.

Legendární německý pilot Formule 1 Michael Schumacher
Legendární německý pilot Formule 1 Michael Schumacher