Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Láska Nedvědové & Kordy, potomků slavných tátů: Tady to všechno začalo!

Autor: as

Ona je dcerou někdejšího fotbalového krále, jeho otec byl pro změnu druhým nejlepším tenistou planety. Zdá se ale, že Ivana Nedvědová (23) a Sebastian Korda (20), zamilovaná dítka slavných tátů, nejvíce zbožňují vodu!

Nový hvězdný český pár se zná téměř odmala. Kordovi žijí ve floridském Bradentonu, v malebném šedesátitisícovém letovisku si už dávno pořídila letní sídlo i Nedvědovic rodinka. „Hlavně kvůli dětem jsem chtěl, abychom do Ameriky jeli a oni se zlepšili v angličtině. Jen s italštinou by si nevystačili,“ popisoval Pavel Nedvěd, proč po konci kariéry v turínském Juventusu vyrazil se svými nejbližšími na dlouhé prázdniny za velkou louži.

A jak vidno, tento krok byl velké terno nejen z lingvistického pohledu! Nedvědovi se na Floridu pravidelně vrací, skamarádili se s Kordovými, hned spolu »pekly« i jejich děti – především věkově blízký čtyřlístek Ivana (23), Nelly (22), Pavel (20) a Sebastian (20) se od sebe skoro nehnul.

Pod hřejivým sluníčkem a ve vlnách kouzelného Mexického zálivu se pořádaly velké bitvy Kordovi vs. Nedvědovi, jindy zase kluci proti holkám. Byli jako jedna velká rodina, do toho pak tenisový strejda Radek Štěpánek , který blbnul se všemi.

Časem se rozprchli do života. Ze všech tří Kordových dětí se stali úspěšní sportovní profíci, Nedvědova dítka se vrhla na studium. A teď, životní oklikou, se k sobě Ivana se Sebastianem vrátili jako zamilovaní partneři. Slečna Nedvědová je sice momentálně v Praze, ale až se zase potkají na Floridě, nepochybujte, že si spolu opět vyrazí k milované vodě. Tam to přece celé kdysi začalo.

Kordovi nahoře, Nedvědovi dole!
Kordovi nahoře, Nedvědovi dole!