Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krasavice Šarapovová se toho nebojí: Odpálkovala vlivného miliardáře!

Autor: ptr

I po ukončení profesionální kariéry patří tenistka Maria Šarapovová (33) k velmi obletovaným osobnostem. Ale veleúspěšná sportovkyně má své zásady a není na prodej jen tak někomu. Naposledy se o tom přesvědčil vlivný ruský podnikatel Oleg Tiňkov (53).

Významný byznysmen v rozhovoru pro pořad »Obchodní tajemství« přiznal, že bývalou světovou jedničku oslovil kvůli reklamě pro svou banku Tinkoff. I když se původně dohodli a Maria dokonce absolvovala reklamní focení v Los Angeles, tak k podpisu smlouvy nikdy nedošlo.

„Pokud tomu dobře rozumím, tak jí přesvědčil agent,“ svěřil se úspěšný podnikatel. Co za odstoupením od dohody stálo, ví zřejmě jen sama tenistka, protože finální rozhodnutí bylo na ní. Fotografie z focení byly údajně zničeny a banka se musela poohlédnout jinde.

V listopadu minulého roku zveřejnila výzkumná společnost Romir žebříček, který hodnotil vliv sportovců na ruskou veřejnost. Maria Šarapovová stále patří do nejužší špičky a tak není divu, že si důkladně vybírá, čemu propůjčí svou tvář.

Ruska Maria Šarapovová si užívá život po tenisové kariéře.
Ruska Maria Šarapovová si užívá život po tenisové kariéře.