Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Stěhování kvůli ovcím? Ronaldo řešil trable s bydlením

Autor: Soňa Molatová

V novém luxusním domě, který Ronaldo po přestupu do Manchesteru pořídil pro svou rodinu za 177 milionů, se portugalský kanonýr dlouho neohřál. Po pár dnech se i s dětmi a přítelkyní Georginou přestěhoval do sídla, které dříve vlastnil fotbalista Andrew Cole. Noviny The Sun nyní přišly s kuriózním vysvětlením. Podle nich totiž Cristiano Ronaldo nemohl kvůli hlučným ovcím pořádně spát!

Sotva Ronaldo přistál na letišti, jeho ochranka ho odvezla do luxusního mini paláce obklopeného anglickou přírodou. Jak se ale ukázalo právě ta byla pro fotbalového velikána docela problém. Přepychového bydlení si ve vilce užil jen pár dní, pak se rozhodl zabalit kufry a najít jiné bydlení.

Ronaldo si údajně kvůli ovcím nemohl pořádně odpočinout
Ronaldo si údajně kvůli ovcím nemohl pořádně odpočinout

Důvod se může běžnému smrtelníkovi zdát banální. Zdroj z Ronaldova okolí deníku The Sun řekl, že se k tomuto kroku Portugalec uchýlil, protože se nemohl pořádně vyspat. Na vině byly hlučné ovce, jejichž bečení brzy ráno doléhalo do místnosti, kde Cristiano spal. Přitom příroda na dosah ruky byla jedním z lákadel, které realitní agenti zmiňovali.

„Ronaldo je skutečný profesionál, který po zápasech hodně odpočívá a potřebuje regenerovat. Proto bylo rozhodnuto, že bude nejlepší, když se on a jeho rodina přestěhují jinam,“ popsal zdroj.

Cristiano by tak měl nyní bydlet v domku po bývalém fotbalistovi Andrew Coleovi. Vzhledem k tomu, že v domě ještě nestrávil příliš dlouhou dobu, těžko odhadnout, zda půjde o konečnou stanici.

Nutno ale dodat, že zdroje jiného britského deníku, konkurenčního Daily Mailu, ovce jako důvod popírají. Sám kanonýr však k věci mlčí, a tak se spekulací množí dál.