Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sparťan Vácha si udobřoval fotbalistky: Polonahá gratulace od plotny!

Autor: mib

Zajímavým vývojem prošel kapitán záložního týmu Sparty a bývalý reprezentant Lukáš Vácha (32). Před lety sám posílal ženy místo kopané vařit. O víkendu se snažil svůj úlet »vyžehlit«!

V roce 2016 z toho byl pořádný humbuk. Pomezní rozhodčí Lucie Ratajová (41) v Brně neodmávala ofsajd a domácí srovnali na 3:3. Sparťanští fotbalisté Vácha a Tomáš Koubek (29) pak ve vzteku vedli nemístné řeči.

„Ke sporáku,“ napsal Vácha na internet k fotografii ženské sudí. „Můj názor je takový, že ženy by měly zůstat u plotny, a ne rozhodovat mužský fotbal,“ prohlásil po zápase gólman Koubek. Oba se museli veřejně kát, od klubu vyfasovali pokutu a za trest šli na trénink sparťanek. „Ale nikdo z nich se mi osobně neomluvil,“ vzpomínala Ratajová letos pro Aktuálně.cz.

»Vašon«, který se podobně jako na trávníku orientuje také ve světě módy, zpytoval svědomí až nyní. Využil šovinistického videa uniklého z druholigové Příbrami minulý týden a senzačního výkonu ženské reprezentace proti Nizozemsku (2:2) v kvalifikaci o MS. Vyfotil se jen v kuchařské zástěře, aby odhalil svou svalnatou postavu. „Velká gratulace od plotny,“ přispal k příspěvku.

A fotbalistky se rozněžnily, až zapomněly na Váchovu prostořekost! „Přijdu na pizzu,“ smála se Kateřina Bužková (25), která rovněž hraje fotbal za Spartu. Jenže Lukášovi při tom všem pečení a žehlení přece jen zůstalo trochu másla na hlavě.

Lukáš Vácha pogratuloval českým fotbalistkám ke skvělému výsledku.
Lukáš Vácha pogratuloval českým fotbalistkám ke skvělému výsledku.