Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vémola o Lele a milenci: Žádný sex, jen líbání!

Autor: sm, vba

Turbulentní dění kolem slavného MMA bijce Karlose Vémoly a matky jeho dvou dětí Lely Ceterové trochu připomíná pohádku Královna koloběžka. Podvádí, nepodvádí, jsou spolu, nejsou spolu? Slavný bojovník před svým pořadem exkluzivně pro Blesk popsal, jak to bylo s údajnou nevěrou z jeho strany, jestli se svou někdejší partnerkou tvoří znovu pár, ale také detailně popsal, jak Lela reagovala na důkazy o nevěře... 

Fanouškům vrtá v hlavě především otázka, jak to teda byla s údajným milencem, kterého Karlos bezprostředně po tehdejším oznámení o rozchodu přímo označil. Kdo to vlastně nakonec je? „Já nevím a nezajímá mě to. Když mi to bude chtít říct, tak to řekne,“ odpověděl Vémola , který nejprve ukázal na svého kamaráda Víta Kaisera. Právě on měl totiž slavnému bojovníkovi „lézt do zelí“.

„Konfrontoval jsem jeho. Stalo se, co se stalo, ale nepřiznal to. Poslal jsem mu screeny, na to mi napsal, že tohle není jeho telefonní číslo a ono to opravdu jeho číslo nebylo. Omluvil jsem se mu, nemám jasný důkaz, jestli to byl on,“ přiznal. Neví prý, o koho šlo a nevylučuje ani, že tehdy udeřil se svým tipem hřebíček na hlavičku: „Nevím kdo to byl, mohl to byt Kaiser s jiným telefonním číslem,“ dodal,

Bijec také popsal, jak to tehdy s jeho podezřením na nevěru začalo. „Objevovaly se dary, vracela se pozdě… Dlouhodobě nemáme tajnosti, mám přístup do telefonu. Nikdy mě to nenapadlo, ale otevřel jsem ho a byly tam konverzace, ze kterých je jasné, že se s někým schází,“ popsal Vémola s tím, že když pak přišla Lela domů, konfrontoval ji. 

Slovenská modelka mu údajnou nevěru přiznala a později vysvětlila, jak to s milencem bylo. Cestu k sobě našli, když útočník netrénoval, doma nebyla úplná pohoda a Lela pak hledala záchranu jinde:„Někdo na ní byl hodný a ulítla. Párkrát ho viděla. Obhajuje se tím, že s ním nespala, jen se líbali a dostávala od něj dárky,“ popsal Vémola.„Stalo se to. Lele je to líto, mně ještě víc. Jestli mi jednou řekne, kdo to byl… to už je jedno. Asi se necítila šťastná. Teď už je to jen na ní,“ řekl.

Vémola také přiznal, že jej kvůli údajnému trestnímu oznámení kontaktovala policie. Podle té měla po napadení Lelu bolet hlava. Karlos proto požádal policistu, ať jí odveze k lékaři. Ten však odmítl s tím, že to není potřeba, což se Vémolovi nezdálo: „Znám svou ženu, chodí k doktorovi i když má rýmu,“ nechápal bojovník, který s tímto postupem nebyl spokojen.

Často se v kauze skloňovala také nevěra z Karlosovy strany. Tu ale bojovník jednoznačně popírá. „Do toho nikomu nic není. Neměl jsem k tomu důvod. Byl jsem v přesvědčení, že nás vztah je dobrý.  Narodil se nám první syn, dlouho jsme se snažili. Z mé strany nebyl důvod se stýkat s někým jiným. Ten rok byl nejlepší, co jsem s Lelou zažil,“ přiznal Vémola.

Karlos s Lelou v posledních dnech sdíleli šťastné fotky z Dubaje, kam se už jednou pár zaletěl usmířit po údajné nevěře. Stejný záměr tentokrát ale Vémola popřel: „Nebyla to dovolená. Měl jsem tam plánovanou pracovní cestu už tři týdny. Po té situaci jsem vzal Lelu s sebou. Hodně věcí jsme si vyříkali a odpočinula si,“ popsal Karlos.

Rýsuje se tak další happy end? S takovým úsudkem je slavný bojovník opatrný. „Teď je to předčasné, nepomáhají tomu okolnosti. Zavinil jsem to já, a bude to o tom, kdy to utichne.  Jsem rád, že jsem ji vzal do Dubaje, tam byl klid,“ popsal Karlos s tím, že pobyt v exotické zemi si užili bez telefonu.

„Lela ani nemá telefon, má ho ten frajer. Řešil jsem si pracovní věci, měli jsme klid. Dál se k tomu vyjadřovat nebudeme. Pokud Lela bude chtít, tak to řekne jenom mně,“ uzavřel bijec.

 

Témata:  blesksportKarlos VémolaDubajnevěra