Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Otevřená zpověď Lely Ceterové: O operaci, rodině a odchodu od Karlose!

Autor: sm

Slova, na která fanoušci čekali, jsou tady. Slovenská modelka a partnerka Vémoly, Lela Ceterová, konečně promluvila o údajné nevěře. V exkluzivním vyjádření pro Blesk popsala celou kauzu ze svého pohledu. Co ji k odchodu od Karlose vedlo? Jak to bylo s luxusními dárky? A vrací se zase k sobě?

Exkluzivní vyjádření Lely Ceterové:

„Před časem jsem slíbila, že se vyjádřím ke všemu, co se stalo. Nejraději bych však mlčela a zachovala si noblesu, ale to, co se děje dál, je už příliš, a proto musím říct věci ze svého pohledu. Nebudu se tady přikrášlovat, každý si stejně udělá názor sám.

Neměli jsme s Karlosem dobré období už dlouhou dobu, protože pokud Karlos nemůže trénovat a zápasit, není v klidu a v pořádku. Je nervózní, neklidný a rozhodí ho přímo cokoliv. Bohužel, důsledkem toho je, že jeho náladu si odnáší nejbližší, a přestože jsem se vždy snažila být tolerantní a chápavá, nezvládala jsem to.

Byla jsem nejen po porodu, ale nejvíc mě poznamenal den po oslavě Lilinky, kdy mě večer vezli do nemocnice a museli mě akutně operovat. Hormony udělaly svoje a absolutně jsem nebyla ve své kůži po všech stránkách.

O to víc mě trápilo, že byl Karlos hodně času pryč a jeho příchody domů byly pozdě v noci. V té době jsem ani já nebyla zrovna příjemná společnost, protože na mě přece jen všechno dolehlo. Stejně tak už jsem nezvládla přítomnost televizních štábů a médií u nás doma. Rozhodla jsem se, že s dětmi odejdu kvůli nám, ne kvůli někomu jinému. Samozřejmě, i přes větší klid a pohodu pro mě, Karlose a děti.

Ne, nemám a ani jsem neměla žádného milence, a to ani českého, ani slovenského, jak jsem se o sobě dočetla. V době, kdy jsem se rozhodla, že odejdu, mi nabídl pomoc právě tolik zmiňovaný kamarád a sponzor mého muže.

Chtěl mi podat pomocnou ruku při výběru bydlení. Začal mě doprovázet na obhlídkách, kam jsem se chtěla s dětmi odstěhovat a mít klid. Hlavně mi říkal hodně ošklivých věcí o Karlosovi a vytahoval jeho nálady, hříchy a podobně, pro které se mi Karlos ještě víc vzdaloval, a utvrzoval mě v rozhodnutí odejít od něj.

Nejvíc mě ale mrzelo, jak mi dával do hlavy pochybnosti o Karlosovi. Já nejsem naivní ani hloupá, jenom jsem chtěla mít po těžkém období klid. Pán mi povídal o jeho negativním vztahu u něj doma, hádkách a problémech. Pána jsem z části i litovala, že žije v nešťastném manželství. Tvrdil mi, že celé dny pracuje, a po práci má doma šichty na koupání a krmení dětí, úklid a různé jiné domácí práce, kvůli čemuž často sedával hodiny v autě u domu, než vystoupil.

Samozřejmě, se mi nezapomněl zmínit, že se chce nechat rozvést a že jeho žena mu stále říká, že se má sbalit a vypadnout. Tvrdil mi, že není mezi nimi láska, žádný fyzický kontakt, nic. Cituji z whatsappové konverzace: »Moje žena je bejk a je stejného názoru, že když to nefunguje, je potřeba jít od sebe. « Vyprávěl mi, že ona o něj vůbec nestojí. Proto by potřeboval normálně fungující vztah.

Stále mi tvrdil, že se chystá opustit paní manželku a zapřisáhl se, že jejich sexuální život je dlouhodobě na bodu mrazu. Pán mi nabízel dovolenou, pomoc s bydlením, koupil mi diamantový prsten, který byl koupený 5. 1. 2022 (foto najdete v galerii, pozn. red.). Klidně si to může jeho žena zjistit přímo v luxusní prodejně, kdy se to kupovalo, ať sama ví, jakého muže má doma. Prsten jsem chtěla vrátit a stále i chci. Nestojím o dárky, já si vydělávám velmi dobře i sama.

Jeho ženu jsem kontaktovala mailem a chtěla jsem si s ní popovídat jako žena se ženou a samozřejmě se jí i omluvit. Její reakce byla taková, že je vidět, že evidentně její muž manipuluje i s ní. Později jsem viděla z jeho strany, že mu šlo o víc než být jen kamarád.

Přiznávám se, výborně mě zmanipuloval, lhal mi, jeho ženě, Karlosovi a sebral mi telefon, protože se bál, že pravda vyjde najevo. Tohle byl důvod, proč jsem dlouho mlčela. Neměla jsem přístup k ničemu. Ne, neměli jsme spolu nic intimního, i když pán měl sexuální narážky na mou adresu. Samozřejmě, technicky by intimita nebyla možná, i z důvodu porodu a další operaci po porodu.

Evidentně ho drží při životě jenom finance manželky tak, jak jsem se dozvěděla od mnoha lidí a jak to mně samotné také přišlo. Mrzí mě, že jsem se od něj nechala zmanipulovat, vzhledem k tomu, že jsem byla rozhozená hormony po porodu.

Všechno jsme si doma s Karlosem vysvětlili a budeme dále fungovat jako rodina. Za toto bych se chtěla Karlosovi omluvit. Promiň, miluji tě.“

Lela Ceterová dostala luxusní prsten. Ten ale plánuje vrátit.
Lela Ceterová dostala luxusní prsten. Ten ale plánuje vrátit.

Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto
Video se připravuje ...