Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Děsivá nehoda hokejové legendy: Jaromír Jágr boural!

Autor: sm, mp

Rodina a fanoušci trnou. Jaromír Jágr měl ve středu dopoledne ošklivou bouračku, při které se v Praze srazil s tramvají. Podle fotek z místa nehody byla při střetu zasažena strana řidiče. Kladenský rodák na místě podepsal revers a záhy pro něj dorazila jeho přítelkyně Dominika.

Dopravní nehoda hokejové legendy se přihodila ve středu během dopoledních hodin u pražského Motola. Při střetu se měl podle webu Aktu.cz Jágr lehce zranit na ruce. Odvoz do nemocnice ale hokejista odmítl a se záchranáři vše vyřídil na místě. Na videu, ve kterém Jágr opouští sanitku, sice není znát na hokejové legendě žádné větší zranění, ale je vidtelné, že kulhá.

Nehoda se stala na křižovatce v Plzeňské ulici u nájezdu na Bucharovu. „V Motole se srazilo elektroauto s tramvají, blokují jeden jízdní pruh. V tramvaji jsou všichni v pořádku. Na místo vyráželi dopravní policisté, kteří se okolnostmi nehody budou zabývat,“ popsala mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová.

Jágr odmítl nemocnici, kulhajícího ho odvezla Dominika
Video se připravuje ...

„Zkouška na alkohol byla u řidiče negativní,“ uvedla. V místě nejsou kamery, jak přesně ke střetu došlo, tak policisté zjišťují z výslechů zúčastněných i svědků nehody.

Jaromír Jágr měl nehodu. Srazil se s tramvají!
Video se připravuje ...

Na místo dorazili také lékaři. Do nemocnice ale nikoho neodváželi... „Na místo vyráželi záchranáři specialisté pro urgentní medicínu, s pacientem na místě sepsali negativní revers. Do nemocnice jet nechtěl, proto byl ponechán na místě,“ řekla Blesku mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Do péče si tak hokejovou legendu mohla namísto lékařů převzít jeho přítelkyně Dominika Branišová, která na místo nehody rychle dorazila.

Hokejová legenda měla ve středu dopoledne nehodu, při které došlo ke střetu auta s tramvají
Hokejová legenda měla ve středu dopoledne nehodu, při které došlo ke střetu auta s tramvají