Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágr už o nehodě vtipkuje: Plekanec si pěkně rýpnul!

Autor: sm

Když se na Jaromíra Jágra ve středu v pražském Motole řítila tramvaj, myslel si, že je to jeho konec. Díky svému okolí ale rychle mohl dostat mrazivý zážitek z hlavy a naladil se na svou typickou humoristickou vlnu. Stejně na tom byl Tomáš Plekanec, který si do svého spoluhráče a zároveň šéfa pěkně rýpnul.

Kladenští Rytíři na sociálních sítích namísto dramatických příspěvků zvolili humor a tramvaj, se kterou se jejich šéf během nehody střetl, předělali na sparťanskou. Slavná 68 pak jejich tvorbu sdílela. „Dnes mě trefila tramvaj s nápisem SPARTU NEZASTAVÍŠ a zastavila mě. Myslím, že je potřeba posílit na příští sezónu,“ napsal pobaveně Jágr .

Vzápětí si přisadil také spoluhráč Tomáše Plekanec , který svému kolegovi přesně rozepsal jak by takové posílení v kladenském klubu mělo vypadat. „Úkol č. 1, osobní řidič! Úkol č. 2, centr první lajna. Úkol č. 3, křídlo první lajna pro 1. centra,“ vtipkoval »Pleky«. A evidentně se Jágrovi přesně trefil do noty, protože jeho odpověď dorazila záhy.

Jaromír Jágr měl ve středu nehodu, při které se srazil s tramvají
Video se připravuje ...

„Díky za rady, Pleky. Č. 1, Šána od zítra nastupuje. Č. 2 Díky za připomenutí, protože po srážce se SPARŤANSKOU tramvají jsem úplně zapomněl, že ještě musíme dodělat č. 2 a č.3,“ reagovala hokejová legenda.

Debata mezi oběma Rytíři později ze sociálních sítí zmizela, ale fanouškům, kteří měli možnost korespondenci zahlédnout, spadl obrovský kámen ze srdce. »Šprýmař Jarda« je zpátky!

Hokejisté vtipkovali o plánech, které je po nehodě potřeba udělat
Hokejisté vtipkovali o plánech, které je po nehodě potřeba udělat