Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kruté výročí fotbalové legendy Ballacka: Zesnulému synovi napsal srdceryvný vzkaz

Autor: sm

Před pár dny to byl přesně rok, kdy někdejší špičkový fotbalista Michael Ballack přišel o svého milovaného syna (†18), který tragicky zemřel při nehodě. Přesto, že se rok může zdát jako spousta času, obrovská bolest, se kterou se slavní rodiče po zrátě dítěte musí vyrovnat, samozřejmě stále nezmizela. Dokazuje to i Michaelův příspěvek na sociálních sítích.

Emilio (†18) zemřel loni 5. srpna v Portugalsku, kde Ballack před lety koupil dům. Fotbalistovu synovi se stala osudným nehoda na čtyřkolce, při které utrpěl zranění neslučitelná se životem. 

O tom, jak velká je stále bolest, kterou Ballackovi ztráta syna přinesla, svědčí obsah vzkazu, který svému zesnulému dítěti napsal na sociální sítě. 

„Můj milovaný andílku. Vzpomínám si na tvůj smích, štěstí a radost. Vzpomínám si na tvé světlo. Se spoustou lásky a spoustou dojetí se dnes budu modlit za svou duši, aby odpočívala v pokoji. Budu se také modlit za tvé bratry. S veškerou láskou. Držím tě pevně ve svém srdci,“ napsal fotbalista v den smutného výročí.

Uplynulý rok byl pro fotbalistu i jeho ženu velice těžký. Kromě syna Emilia sice společně vychovávají syny Jordiho (17) a Luise (20), ale po tragédii k nim byla krutá také veřejnost. Například Ballackova žena Simone dostávala na sociálních sítích zprávy od lidí, kteří se pohoršovali nad tím, jak může po smrti syna vůbec vyjít z domu namalovaná.

Bývalý fotbalista Michael Ballack se synem Emiliem.
Bývalý fotbalista Michael Ballack se synem Emiliem.