Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nedvědova Ivanka slavila v luxusní restauraci: S bráchou, ale bez miláčka

Autor: pl

Zatímco její legendární táta Pavel Nedvěd (50) musel řešit trable u soudu, ona vyrazila slavit. A že k tomu měla důvod. Ivanka Nedvědová totiž v Itálii slavila své šestadvacáté narozeniny. A nutno podotknout, že to mělo styl.

Svůj slavnostní den strávila Ivanka v luxusním podniku La Ciau del Tornavento, který se nachází v městečku Alba na severu Itálie a nabízí nádherný výhled na okolní krajinu. Narozeniny oslavila společně se svým bratrem Pavlem Nedvědem juniorem. Nechyběla svíčka, která se pak zlomila, nápis „Všechno nejlepší“ na talíři, víno, dezert nebo další delikatesy.

„Narozeninové jídlo a (bezchybný) výhled!“ pochlubila se Ivanka sérií fotek na instagramu. „Děkujeme restauraci La Ciau del Tornavento za ozvláštnění našeho dne,“ doplnila na sociální síti v italštině.

Na oslavě podle záběrů ale chyběl její přítel a tenista Sebastian Korda (22). Jejich vztah vyplul na povrch před dvěma lety v březnu. Americký tenista s českými kořeny je od ledna mimo hru, kdy si během Australian Open poranil pravé zápěstí ve čtvrtfinálovém duelu proti Karenu Chačanovovi (26). Boj o semifinále musel Korda nakonec skrečovat.

Ivanka Nedvědová oslavila narozky v rodinném kruhu
Ivanka Nedvědová oslavila narozky v rodinném kruhu