Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bývalý Rytíř Réway skončil na psychiatrii: Dohnala ho tam překvapivá věc!

Autor: sm

To je teda pořádný šok! Slovenský útočník Martin Réway (28) pro české milovníky hokeje není neznámou tváří. V tuzemsku nastupoval za Spartu, Jágrovo Kladno i Porubu. Teď ale české i slovenské fanoušky zaskočil. Svým příznivcům se totiž ozval z psychiatrie!

Slovenský hokejista Martin Réway momentálně neprochází lehkým obdobím a nejspíš chvíli potrvá, než bude zase moci obout brusle a střílet branky. Fanouškům totiž na sociálních sítích oznámil, že je momentálně hospitalizován na psychiatrii. 

„Nejsem tady kvůli alkoholu ani drogám, tak nespekulujte,“ oznámil hráč. Svůj vzkaz napsal na fotografii nemocničního pásku se svým jménem. „Jsem tu kvůli práškům na spaní a je to těžší, než si myslíte,“ pravil. „Všem radím, aby se tomu velkým obloukem vyhnuli,“ varoval své sledující.

Ještě před týdnem přitom rozdával radost na dětském dni. Je tak evidentní, že problém, se kterým se Réway statečně pere, se během několika dní nejspíš citelně zhoršil. Nejen hokejoví fanoušci si teď přejí, aby byl Martin co nejdříve v pohodě a brzy se s ním mohli shledat při jakékoliv příležitosti spojené se svým milovaným sportem. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Hokejista Martin Réway se fanouškům ohlásil z psychiatrie
Hokejista Martin Réway se fanouškům ohlásil z psychiatrie