29. března 2020 • 21:45

SOUHRN: 8 týmů pro Sazka eLEAGUE CS:GO. V neděli postoupili Defeaters a Kopec srandy

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je hotovo! Známe všech osm týmů, které si zahrají česko-slovenskou ligu elektronického sportu Sazka eLEAGUE CS:GO. A na úvod jsme si nemohli přát lepší mače. Tři ze čtyř zápasů rozhodovaly páté mapy. V nedělní finálové kvalifikaci si zajistili postup Defeaters a Kopec srandy. V pátek Gunrunners prohrávali s eEriness 0:2, ale ve třetí mapě doslova dokázali vstát z popela a rozhodující kvalifikační duel otočili na 3:2. Absolute Legends si pro změnu poradili s Gravity. Týmy doplní čtveřice Sampi, Brute, Sinners a eSuba.



Účastníci Sazka eLEAGUE CS:GO
Brute
eSuba
Sampi
Sinners
Gunrunners
Absolute Legends
Kopec srandy
Defeaters

Výsledky finálové kvalifikace:
Gunrunners – eEriness E-BLUE 3:2
Team Gravity – Absolute Legends 2:3
Kopec srandy – Inside Games 3:2
Vikingekrig Esports – DEFEATERS 1:3

Sledujte živé video od uživatele eleaguecz na adrese www.twitch.tv

Mezinárodní hráči Absolute Legends předvedli v páteční kvalifikaci neskutečné výkony, které i přes nepříznivý vývoj 1:2 na mapy vedly ke zvratu a k celkové výhře 3:2. Těsně před branami postupu tak zůstal legendární Kaparzo a jeho Team Gravity, který den před kvalifikací přišel o dva hráče a na poslední chvíli byl donucen ke změnám na soupisce.

"Nemáme nahráno. Ve čtvrtek jsme uzavřeli lineup, bohužel. Uhrát pět map je těžké," řekl Kaparzo, šéf Gravity, přímo ve studiu Sazka eLEAGUE krátce po prohře. Více o zápasu najdete zde »

Páteční stream začal zápasem eEriness E-BLUE proti Gunrunners, kteří ve čtvrtek angažovali kvalifikovaný tým "FerrariPeek" a disponují tak několika zkušenými hráči. Což se potvrdilo zejména ve třetí mapě, kdy prokázali větší psychickou odolnost. Po dvou prohrách v úvodních mapách prohrávali také ve třetí mapě 10:14, nakonec ale utkání zlomili a došli si neuvěřitelným způsobem pro postup! Více o zápasu najdete zde »

Sledujte kvalifikační bitvy o postup do Sazka eLEAGUE!Foto Sazka eLEAGUE

Další dva kvalifikační zápasy se odehrály v neděli.

Inside Games s kapitánem "Tomkeejs" se postavili proti týmu s názvem "Kopec srandy" reprezentovaný "Teckem", bývalým trenérem slavného a dnes rozpadlého týmu eXtatus. Vítězně 3:2 uspěl Kopec srandy. Více o zápasu najdete zde »

"Začali jsme hrát agresivně jako opice a došli k vítězství," radoval se kapitán úspěšnějšího celku Teckoo.

V utkání Vikingekrig – Defeaters se jako jediném nerozhodovalo v páté mapě. Defeaters si došli pro výhru 3:1. Více o zápasu najdete zde »

Všechny zápasy se odehrály online systémem BO5. Čtyři kvalifikované týmy doplní plně profesionální organizace eSuba, Brute, Sinners a Sampi, které přijaly pozvánku hlavního organizátora.

Sazka eLEAGUE je první profesionální česko-slovenskou ligou elektronického sportu za podpory sportovní redakce iSport.cz a dalších titulů mediálního domu Czech News Center. Generálním partnerem je společnost Sazka, exkluzivním prodejním partnerem se stal eshop s elektronikou CZC.cz. Technickou podporu zajišťuje agentura Grunex.com.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud