10. dubna 2020 • 22:59

TIPY 1. kolo CS:GO: Potvrdí roli favorita invite týmy? Defeaters neodepisujte

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE CS:GO startuje. Jsme napjatí a s velkým očekáváním vyhlížíme neděli, kdy se od 13 hodin odehraje první kolo. Představí se nám nové sestavy, ale hlavně bude k vidění kvalitní Counter Strike. Pojďme si natipovat jednotlivé duely.



Team Brute – Kopec Srandy (13:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Brute budou po příchodu nového kouče Milana „Pepik“ Musila a IGL Karla „fredi“ Královce silní. První zápasy nové sestavy byly nadějné, výsledkově jsou na tom dobře. Pepik a Fredi by mohli být těmi finálními kousky, které Brute posunou o level výš a budou určitě mířit na nejvyšší příčky v Sazka eLEAGUE. Kopec Srandy v kvalifikaci zdobily individuální výkony. A to na Brute stačit nebude. Ti budou takticky lepším týmem a v novém složení budou mít o motivaci postaráno. Brute získají sérii 2:0 ve svůj prospěch.

Brute
1,32
Kopec srandy
3,05

Sampi – Defeaters (15:00)

Tip: 1:1
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Defeaters nemají v poslední době nejhorší formu, byli jediným týmem, který nepotřeboval na postup z finálové kvalifikace všech pět map. Sampi jsou sice posledními mistry ČR (v barvách eSuby), ale zatím nevypadají v novém roce tak dominantně. Obě sestavy už za sebou mají nějaký čas spolu, sehranost by tedy neměla být problém. Dá se předpokládat taktická bitva, ze které však nevzejde vítěz. Pokud se Defeaters vyvarují podobného zkratu, který se jim přihodil v první mapě kvalifikační série, budou pro Sampi vyrovnaným soupeřem a týmy vyhrají smírně po jedné mapě.

Sampi
1,44
Defeaters
2,55

CZC.eSuba – RAMS (17:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

RAMS jsou možná největším otazníkem Sazka eLEAGUE. Po odchodu Frediho přišli o svou hvězdu, kterou teprve několik dní před začátkem ligy nahradili Simonem „kwertzz“ Horákem. Jestliže komunikace byla v týmu již při kvalifikaci problémem, nedá se očekávat, že by se to po pár dnech s novým hráčem mělo zlepšit. eSuba na druhou stranu hraje v této sestavě tři měsíce a daří se jim. Nedají RAMS moc šancí a vyhrají 2:0.

CZC.eSuba
1,80
RAMS
1,86

Sinners – Gunrunners.AOC (19:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Nejspíš největší favorité Sazka eLEAGUE, Sinners, se představí ve svém prvním mači proti Gunrunners. Ti jim nezpůsobí mnoho potíží. Sinners drtí na česko-slovenské scéně každého, koho potkají a mají zkušenosti také z Evropy. Gunrunners jen těsně unikli vypadnutí, když otočili kvalifikační sérii z 0:2. Ukázali však, že když kliknou, dokážou být nezastavitelní. Těžko však budou stačit vysoké úrovni týmu Sinners, které se vyrovná na domácí scéně málokdo. 2:0 pro Sinners.

Sinners
1,05
Gunrunners
7,00

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud