24. dubna 2020 • 17:22

TIPY 3. kolo CS:GO: Gunrunners potrápí eSubu, Sampi poprvé zvítězí

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

NEDĚLE 13:00 | STREAM | Sampi se trápí. Na začátku týdne to znamenalo dokonce trojnásobnou změnu v kádru. Organizace tím vyjádřila nespokojenost s dosavadními výsledky týmu. Prvním testem pro nový tým budou RAMS, jediný mezinárodní tým ligy, který se krčí na posledním místě tabulky. Velká bitva se bude odehrávat mezi eSubou a Gunrunners, dvěma celky, které v lize pomýšlí na medailové umístění. Brute a Sinners jsou jediné celky bez jediné prohry a budou tak pokračovat i po tomto týdnu.



Sampi – RAMS (13:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz

Nové týmy si často prochází tzv. „honeymoon period“. Období po obnově týmu, kdy je dobrá morálka a vysoké cíle. Sampi si právě touto fází projdou v zápase proti RAMS. Ti minulý týden neměli proti Gunrunners šanci. Proti Sampi se přiblíží vítězství na své mapě, dál se ale nedostanou a ze souboje si neodnesou ani bod. Tipujeme výhru Sampi 2:0. Takže mrkněte na zajímavý kurz na sazkabet.cz. V příležitosti "zápas" svítí kurz 3,45.

Sampi
1,86
RAMS
1,86

SINNERS – ENTERPRISE (15:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz

Zde je favorit jasný. Sinners zatím prochází oběma tuzemskými ligami bez porážky. Enterprise si připsali pouze jedinou vyhranou mapu proti tápajícím Sampi. Liberecký celek si v předchozím kole bez větších problémů poradil s eSubou a nevypadá to, že by se forma vytrácela. Stále si drží vysoký standard, který jim bude stačit na jednoznačné vítězství v tomto mači. 2:0 Sinners.

Sinners
1,03
ENTERPRISE
9,00

Brute – Defeaters (17:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz

Okolo celku Brute visely v posledním týdnu velké otazníky. Odejde někdo z hráčů, udrží se vůbec skupina pohromadě? Nakonec zůstává vše při starém a Filip „AJTT“ Dolenský bude nadále reprezentantem Team Brute. Ti by měli Defeaters porazit 2:0. Slovenský tým získal zatím v obou zápasech Sazka eLEAGUE po jednom bodu. Sérii se jim nepodaří proti Brute prodloužit.

Brute
1,13
Defeaters
5,50

eSuba – Gunrunners (19:00)

Tip: 1:1
Zápas můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz

Ačkoli je eSuba papírovým favoritem, může jít o nejvyrovnanější bitvu 3. kola. eSuba patří po dvou kolech mezi týmy s jediným bodem, zatímco Gunrunners si minulý týden připsali body tři za výhru nad RAMS. „Modrá krev“ se utkala s Gunrunners před týdnem v Cool lize a o vítězi rozhodlo až druhé prodloužení, ve kterém si Gunrunners dokráčeli pro vítězství 22:20. Podobné bitvy se dají čekat i v neděli, tipujeme nerozhodný výsledek 1:1. Sazkabet.cz pro tuto sázku vypsal kurz 1,86.

eSuba
1,60
Gunrunners
2,20

Vsaď si na favority 3. kola Sazka eLEAGUE CS:GO jedním klikem »

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud