18. května 2020 • 09:50

VIDEO: RAMS zamíchali kartami! Kdo je nejblíž baráži a kdo postupuje?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE čeká poslední herní víkend. Čtyři týmy mají zajištěné play-off. Sinners, Gunrunners, Sampi a Brute se podívají do Top 6, první dva týmy dokonce rovnou postupují do semifinále. Dolní čtyřka je neskutečně vyrovnaná, týmy dělí tři body. Mezinárodní celek RAMS byl před 6. kolem hlavním kandidátem na baráž, nyní se karty obrátily. 



RAMS v předchozích pěti kolech ligy získali pouhé dva body za remízy proti eSubě a Enterprise. V nejdůležitějším zápase svého dosavadního působení v Sazka eLEAGUE se setkali s Defeaters, slovenským celkem, který neprožívá, co se týče výsledků, zrovna nejlepší období. 

V týdnu opustil RAMS Simon „kwertzz“ Horák, přidal se k Davidu „Kaparzo“ Lacinovi v Team Gravity. Nahradil jej Robert „manguss“ Kasper. Další změna v mezinárodní sestavě a mnoho diváků nevěřilo ve výhru borců z RAMS. 

Opak byl ale pravdou. „Dnes sme predviedli peknú hru, zmena kwertza bola pre nás očividne krokom vpred,“ hodnotil změny v sestavě kapitán týmu Juraj "nelv1" Minár. RAMS totiž po dvou vyrovnaných mapách a parádním výkonu Alexe "PALM1" Palma zvítězili nad Defeaters 2:0. Rázem se stali hlavními aspiranty na postup do vyřazovacích bojů. 

Pokud Sinners nezkolabují v posledním kole a porazí Defeaters, RAMS se budou radovat z postupu. Na samotné RAMS čeká Team Brute, který neukázal v posledních zápasech dobrou formu, i tak bude favoritem. Dalším postupujícím scénářem je pro RAMS remíza ve špílu Enterprise vs. eSuba. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud