7. června 2020 • 20:50

Titul patří neporaženým! Sinners jsou mistři Sazka eLEAGUE, ve finále sekli eSubu 3:0

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN FINÁLE CS:GO | Je po všem! Sinners proti eSubě vyrukovali s hostujícím hráčem Ajttem, kterého si zapůjčili z Brute, protože jejich hvězdě SHOCKovi spadl internet po zásahu vyšší moci. I tak ale ovládli úvodní mapu a do druhé již nastoupili v plné síle! A změna udělalo obří rozdíl, po první těsné mapě přišly dvě naprosto jednoznačné záležitosti. Sinners ovládli finále v poměru 3:0 a celou Sazku eLEAGUE ovládli bez prohrané mapy.



Záznam finálového zápasu:

FINÁLE:

Sinners - eSuba 3:0 (16:13, 16:6, 16:9)

Finálový favorit byl jasný. Sinners jsou jasnou českou jedničkou a za celý průběh Sazka eLEAGUE neprohráli jedinou mapu. eSuba jen těsně unikla baráži a ukázala neskutečný comeback. Porazila postupně třetí a druhý tým ligy a šla na Sinners. 

Ti se na první mapě museli obejít bez Maxe "SHOCK" Kvapila. Tomu kvůli bouřce vypadl internet a nahradil ho Filip "AJTT" Dolenský. Ten výrazně pomohl Sinners k výhře na Infernu. Na Nuke se již připojil pátý člen liberecké organizace. 

V dalších dvou mapách získala eSuba dohromady 15 kol a Sinners tak dokončili svou neporaženou jízdu Sazka eLEAGUE CS:GO. S jarního splitu si odnáší výhru 150 000 Kč. "Četli jsme všechno, co eSuba dělala," radoval se beastik.

MVP série: Adam "NEOFRAG" Zouhar

Zápas o 3. místo:

Gunrunners - RAMS 2:1 (16:9, 11:16, 16:9)

V zápase o třetí místo se potkali zklamaní Gunrunners, kteří vypadli v semifinále po maratonu proti eSubě, a překvapení z RAMS. Těm se povedlo překvapit na druhé mapě, na Nuku prohráli na své CT straně pouhá dvě kola. Formu si ale do třetí mapy nepřenesli a patří jim čtvrtá příčka, Gunrunners berou bronz. 

MVP série: Lukáš "LucasP" Pócsik

Zápas o 5. místo:

Sampi - Team Brute 1:2 (16:10, 13:16, 13:16)

V mači o 5. místo se potkali Sampi s Team Brute. Především Sampi, kteří se v základní části ligy umístili na třetí příčce, byli jedni z největších favoritů. Prohrané čtvrtfinále nejspíš zástupce organizace Jakuba Jankta zasáhlo a ani dnes se jim nedařilo. Po třech mapách si odnáší páté místo ze Sazka eLEAGUE CS:GO Team Brute.

MVP série: Lukáš "capseN" Koláčný

Čtvrtfinále:

RAMS - Brute 2:0 (16:7, 16:9)

Hned v prvním zápase playoff Sazka eLEAGUE přišlo překvapení! Mezinárodní mix RAMS naprosto dominoval na obou mapách proti Team Brute a postoupil tak do semifinále, kde se utkal s českou jedničkou Sinners. Pro Brute to tak dost pravděpodobně byla jedna z posledních map v aktuálním složení.

MVP série: Mikkel "FliP1" Gelver

Hodnocení utkání

nelv1, hráč RAMS: 
"Dnešný zápas vyšiel na jednotku, všetkým to padalo, vyhrávali sa duely, timingy boli super, krásna hra od nás. Teraz to stačí iba zopakovať proti Sinners, aj keď to bude náročnejší súper. Každopádne, pekný darček na narodeniny, ešte vyhrať semi a budem spokojný! GG Brute."

Sampi - eSuba 0:2 (7:16, 10:16)

Překvapení střídá překvapení. Esuba se dostala do playoff jen díky výhře v posledním kole a i přes pozitivní náladu v týmu šla do čtvrtfinále v roli outsiderů. Jenže to, co přišlo proti Sampi, čekal málokdo. Neskutečné zlepšení a parádní týmový výkon eSuby rozhodl o vyřazení Sampi a eSuba šla na Gunrunners v semifinále.

MVP série: Erik "The eLiVe" Sith

Semifinále:

Sinners - RAMS 2:0 (16:11, 16:11)

Favorit zápasu byl jasný. RAMS byli překvapivým účastníkem semifinálových bojů a Sinners jsou  jedničkou na česko-slovenské scéně. Svou roli potvrdili, jenže RAMS jim nedali vůbec nic zadarmo. Obě dvě mapy byly vyrovnané, ke konci však RAMS došel dech a vybojovali v obou zápasech nakonec jen 11 kol.

MVP série: Jindřich "ZEDKO" Chyba

Gunrunners - eSuba 1:2 (16:13, 17:19, 35:37)

Neuvěřitelné drama. Tak by se dal popsat Bo3 zápas mezi eSubou a Gunrunners. Všechny tři mapy byly nesmírně těsné, jenže to, co přišlo v té třetí, nikdo nečekal. 72 kol a výhra eSuby v sedmém prodloužení. Celkově 137 kol ve třech zápasech a česko-slovenský rekord! Hráči si sáhli až na úplné dno. "Měli jsme to pod kontrolou," vtipkoval Blogg1s po postupu do finále.

MVP série: Lukáš "Levi" Bouře

Konečné pořadí po play off Sazka eLEAGUE CS:GO:

🥇 Sinners (150.000,- Kč) 
🥈 eSuba (70.000,- Kč) 
🥉 Gunrunners (40.000,- Kč) 
4. místo - RAMS (25.000,- Kč) 
5. místo - Team Brute (10.000,- Kč) 
6. místo - Sampi (5.000,- Kč)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud