17. června 2020 • 12:45

Zerovi se v novém týmu daří, Enterprise jsou bez největší hvězdy, udrží se v lize?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patrik "Zero" Žúdel patřil mezi největší hvězdy celé Sazka eLEAGUE. V jarním splitu hájil barvy Enterprise. Jenže týmu se vůbec nedařilo a skončil po sedmi kolech na barážových příčkách. Zerovy schopnosti jsou rozhodně na vyšší úrovni. Rozhodl se tak opustit česko-slovenskou scénu a přejít do mezinárodního celku!



GamerLegion je esportová organizace, která se od roku 2019 pohybuje také na poli Counter-Strike: Global Offensive. Většinou ji reprezentovali švédští borci, mezi nejznámější pak patří Tim "nawwk" Jonasson a Hampus "hampus" Poser, kteří nyní hájí barvy Ninjas in Pyjamas. 

Po odchodu Rasmuse "Gux" Ståhla a právě Hampuse, hledal tým nové tváře. Jednou z nich se stal slovenský střelec Patrik "Zero" Žúdel, který tak opouští sestavu Enterprise. 

GamerLegion se od Zerova příchodu náramně daří. Z šesti špílů prohráli pouze jediný, smlsli si například na Sprout či pro100.

Enterprise na druhé straně musí najít za Zera nahrádu. O víkendu se totiž odehraje baráž, ve které se rozhodne o tom, které dva týmy doplní jistou šestku v příštím splitu Sazka eLEAGUE. Zda-li zůstane sestava čistě slovenská, či se poohlídne organizace po českém hráči, není zatím jisté. Nelze vylučovat ani kompletní překopání celku.

Poslední zápasy v ESEA Open League odehrál s Enterprise Michal "kyrie" Zajic, který v minulosti hájil například barvy E-Rivals. I on se tak stává kandidátem na místo ve slovenské organizaci.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud