1. července 2020 • 13:45

FaZe Clan se zajímá o ALEXe, Vitality nastavili výkupní částku na 600 000$

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý IGL Team Vitality, Alex "ALEX" McMeekin, opustil v březnu aktivní sestavu týmu. Důvody pauzy tohoto bristkého lídra byly podle jeho slov přílišné herní vytížení a únava z neustálého cestování. V celku ho nahradil Kévin "misutaaa" Rabier, se kterým se francouzští borci dostali na aktuálně druhé místo světového žebříčku.



Dle reportu na 1pv.fr, byla stanovena částka za 24letého britského hráče na 600 000$. ALEX by se tak zařadil mezi nejdražší hráče nejen CS:GO, ale i celého esportu.  

Podle zprávy by mělo mít zájem o McMeekinovy služby hned několik světových organizací. Mezi předními uchazeči jsou FaZe, kteří po odchodu Olofa "olofmeister" Kajbjera využívali služeb mladého Aurimase "Bymas" Pipirase, jakožto stand-ina.

ALEX by měl být permanentní náhradou právě za olofmeistera. Přestup by pravděpodobně znamenal změnu na pozici IGL, kterou nyní okupuje hvězda celku, Nikola "NiKo" Kovač. 

Návrat francouzského borce do aktivní sestavy Team Vitality se zdá být témeř nemožný. Celku se vede a dle slov zástupců Vitality jsou již v kontaktu s několika organizacemi ohledně koupi McMeekina.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud