5. července 2020 • 21:05

Německá nadvláda! BIG porážejí Team Vitality a triumfují na cs_summit 6

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Závěrečný turnaj před letní hráčskou pauzou opanovali němečtí BIG. Po těžkém lower bracketu dokázali porazit Team Vitality a připisují si do Regional Major Rankings si připisují 2000 bodů, které je posouvají na osmé místo. Vitality si již v týdnu jako první tým na světě zajistili postup na Major. 



BIG zopakovali parádní výkon z finále DreamHack Masters Spring, do kterého šli za stavu 0:1. Vitality totiž, podobně jako před necelým měsícem G2, prošli celým upper bracketem, za což si zasloužili výhodu ve finále v podobě automaticky vyhrané první mapy. 

Do finálové série šli Vitality jako mírní favorité. Ve světovém žebříčku jim patří druhá příčka, BIG jsou na místě sedmém. 

Hned na Miragi však vystartovala sestava vedená Johannesem "tabseN" Wodarzem v parádní formě. 16:8 a Vitality ani nemrkli. 

Na Infernu zářil Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş. Ani 31 killů turecké mašiny nestačilo na matchpoint pro BIG. Naopak to byli Francouzi, kdo byl jednu mapu od vítězství. 

Dust 2 a Overpass však opanovali BIG shodně 16:10. Po DreamHack Masters Spring tak jde o druhý titul v rychlém sledu a je jisté, že se borci posunou mezi Top 3 týmy na světě. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud