7. července 2020 • 10:00

Enterprise po sestupu překopali sestavu. Bývalí Gunrunners mají nový tým

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Enterprise Esports vzali před jarním splitem Sazka eLEAGUE pod svá křídla slovenský celek Kopec srandy. Cílem bylo bojovat o nejvyšší příčky v lize a poprat se s těmi nejlepšími. Opak byl pravdou, celek v čele s Patrikem "Zero" Žúdelem skončil na posledním místě a po těsné bitvě v baráži sestoupil. Organizace neotálela a jen několik týdnů po sestupu obměnila celou sestavu.



Cíle před prvním splitem Sazka eLEAGUE byly vysoko. CEO Enterprise Esports Miroslav Bodnár mířil na ty nejvyšší příčky. Vždyť ve svých řadách měl jediného hráče z celé ligy, který se zúčastnil Major turnaje. 

Ani Zerovy zkušenosti nestačily a Enterprise se trápili. V celém průběhu Sazka eLEAGUE dokázali získat pouhé dva body a skončili poslední. 

Celek ihned po konci ligy opustil Zero, následně ohlásil konec hráčské kariéry Tomáš "teCkoO" Koširer, kapitán týmu, který v organizaci zůstává v pozici analytika. Ostatní borci si podobně jako Zero našli nové týmy a Enterprise tak hledali pět nových tvářích. 

Těmi se stali čtyři z pěti bývalých zástupců Gunrunners, kteří skončili v jarním splitu na třetím místě. Jediným chybějícím borcem je Martin "dytor" Handl, který se připojil k Sampi

Pátým členem sestavy se stává Tomáš "system" Zemko, jehož jsme mohli sledovat na jaře v barvách Defeaters. 

Sestava Enterprise Esports: 

Matěj "twist" Petráš
David "forsyy" Bílý
Dávid "xperrience" Červenec
Lukáš "LucasP" Pócsik
Tomáš "system" Zemko

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud