10. srpna 2020 • 12:15

Tipy CS:GO: OG a Heroic překvapí favority, Team Spirit porazí forZe

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po letní hráčské pauze je profesionální Counter-Strike zpět a s ním i největší světové turnaje. Na DreamHack Open Summer máme možnost sledovat momentálně nejlepší tým světa BIG nebo talentované OG. První zápasy obou skupin jsou za námi, jak se týmům bude dařit dál?



BIG - Heroic

Tip: Heroic - vítěz 3. mapy
Kurz: 2,20

Berling International Gaming se stali v průběhu online éry nejlepším týmem světa. První zápas turnaje po návratu se utkali s Team EndPoint, jen těsně vyhráli. Heroic se v poslední době daří. Po dobrém prvním mači si ve třech mapách poradí i s BIG.

Team EndPoint - MAD Lions E.C.

Tip: Výhra Team EndPoint
Kurz: 1,95

MAD Lions přivítali novou akvizici Pawła "innocent" Moceka. Přechod k mezinárodní sestavě může být delším procesem, ze začátku se dají očekávat horší výsledky. Team EndPoint bude pro MAD Lions těžkou zkouškou, kterou nakonec nezvládnou. 

Team Spirit - forZe

Tip: Výhra Team Spirit
Kurz: 1,57

Team Spirit ukazuje v online éře parádní výkony. Na CIS scéně si drží druhou příčku za Natus Vincere. ForZe na druhou stranu od začátku roku padají žebříčkem a jen těsně se drží v Top 30. V prvním mači nestačili na Complexity, porážku poznají i proti Spirit.

Complexity - OG

Tip: Výhra OG
Kurz: 2,00

Jeden z potenciálně nejvyrovnanějších mačů druhého kola skupinové fáze se odehraje mezi Complexity a OG. Oba týmy vyhráli první zápasy ve třech mapách. OG přehráli Team Spirit, Complexity forZe. OG vypadali ve svém souboji lépe a ve třech mapách si poradí i s Complexity.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud