14. srpna 2020 • 19:30

Astralis na ESL Cologne s novými posilami, pozice IGL se zhostí Magisk

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Astralis se v roce 2020 potýkají s problémy. Týmu se ze začátku nedařilo. V květnu však přišlo první místo na turnaji Road to Rio, ihned poté si však dali dlouhodobou pauzu kvůli zdravotním důvodům Andreas "Xyp9x" Højsleth a Lukas "gla1ve" Rossander. Na ESL One Cologne bude tým vést Emil "Magisk" Reif.



Letošní ročník ESL One Cologne je výjimečný hned z několika důvodů. Turnaj je rozdělený do několika regionů: Evropa, Severní Amerika, Asie, Oceánie.

Dále se tradiční turnaj nebude konat ve slavné Lanxess Areně, kam každý rok dorazí tisíce diváků z celého světa, aby povzbuzovali své oblíbence v honu za jednou z nejprestižnějších trofejí na světové scéně CS:GO.

Také datum se změnilo. Akce byla ze začátku července přesunula na konec srpna, trvat bude od 23. srpna do 30. srpna, kdy se odehraje finálový mač.

ESL One Cologne, legendární turnajFoto ESL

Astralis se nikdy nepodařilo zvednout nad hlavu trofej z kolínské soutěže. Nejblíže vítězství byli v roce 2018, kdy byli vyřazeni v semifinále po prohře proti Natus Vincere.

Letos je čeká veletěžký úkol. Jak již bylo zmíněno, tým se musí obejít bez dvou opor, které nahradí Patrick „e3etag“ Hansen a Lucas „Bubzkji“ Andersen.

Povinnosti IGL převezme Magisk, který tím alespoň na tento turnaj opustí svou typickou roli riflera/lurkera.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud