31. prosince 2020 • 15:24

Jsem připraven klikat hlavy a žít i v Evropě, říká mladá americká hvězda

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rok 2020 byl ve znamení velkých změn a znamenal konec nejednoho týmu v Counter-Strike: Global Offensive. Svou organizaci opustil také Owen „oBo“ Schlatter, pro kterého byl dlouhodobý pobyt Complexity v Evropě obrovsky těžký. 17letému chyběl domov, přátelé a rodina, nyní je však podle svých slov jít dál a nevylučuje přestup do Evropy.



Vedlo se jim. V červnu se Complexity radovali z vítězství na BLAST Premier: Spring 2020 European Finals, v září se pak poprvé v historii organizace dostali do nejlepší světové pětky. Mix zkušeností a dravého mládí fungoval na jedničku.

Jenže koronavirová krize trvala již dlouhé měsíce, tým téměř fungoval výhradně v Evropě a mladý Owen „oBo“ Schlatter dlouhé odloučení od domova nezvládal. Po dlouhém přemýšlení tým opustil a na jeho místo přišel Australan Justin „jks“ Savage.

17letý Schlatter se vrátil do rodných Spojených států amerických. Mladík se na tři měsíce odmlčel, ve středu však na svém Twitteru sdílel své plány do nového roku. „Jsem připraven tapovat hlavy a žít v EU/NA,“ nechal se slyšet oBo.

Jeden z největších světových talentů Counter-Strike: Global Offensive se tak s největší pravděpodobností vrátí v roce 2021 na světovou scénu. Zůstane v Americe, nebo se opět podívá do Evropy?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud